Gaveønsker til den nybagte student

Gaveønsker til den nybagte student

Er det langt om længe blevet din tur til at blive student, og er du allerede i gang med at spekulere over, hvad du skal ønske dig i studentergave? Så er du kommet til det rette sted. Her i denne artikel kan du finde inspiration til, hvad du kan ønske dig i gave til studenterfesten.

Møbler og inventar til din nye lejlighed

Mange vælger at flytte hjemmefra kort tid efter, de er blevet studenter, og det skyldes, at de enten skal læse videre et andet sted i landet, end hvor de bor, eller at de ønsker et sabbatår, hvor de kan tjene penge, så de får råd til starte en selvstændig tilværelse væk fra mor og far.

Hvis du er en af dem, som drømmer om snart at kunne flytte hjemmefra, så kan du med fordel allerede begynde at ønske dig møbler og inventar til studentergildet. Møbler er dyre, og hvis du ikke selv har sparet op, kan det derfor godt betale sig at ønske sig dem – især dem du sagtens kan gøre brug af på værelset i forældrenes hus, indtil du flytter ud.

Et godt bud på et møbel til ønskelisten er en sovesofa. Sovesofaen er perfekt til at starte op i dit nye hjem, især hvis du kun har råd til at flytte ind i en lille lejlighed, hvor der måske ikke engang er et soveværelse. I så fald kan du både bruge sovesofaen som seng og sofa, og du slipper dermed for at skulle klemme to store møbler ind i en lille lejlighed. Samtidig kan du sagtens bruge sovesofaen hjemme hos dine forældre, indtil du flytter hjemmefra.

Du hører måske til en af de mange danskere, der er blevet bidt af at spille på spilleautomater online. Hvis det er tilfældet, så kan du for eksempel ønske dig en klassisk og mere traditionel spilleautomat, som du kan have stående på dit værelse hjemme hos dine forældre eller i stuen i din nye lejlighed. Det vil i hvert fald helt sikkert være et hit, når kammeraterne kommer en tur forbi.

Forslag til andre gaveideer

Hvis du ikke står og skal til at flytte hjemmefra inden for den nærmeste fremtid, er der mange andre ting, som du kan ønske dig i stedet for møbler og inventar. Det kan for eksempel være:

  • En rejse
  • En ny computer
  • Et spejlreflekskamera
  • En ny mobiltelefon eller tablet
  • Tøj
  • Sko
  • Penge
  • Ure og smykker
  • Oplevelser

Der er rigtig mange forskellige muligheder, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan skrive på ønskelisten. Det kan dog være en rigtig god ide at sætte nogle ønsker på ønskelisten i forskellige prisklasser.