GOMA

GOMA

Restaurant Goma i Odense ligger centralt i gågaden på Kongensgade 66-68. På den japanske restaurant ligger fokusset på at give dig en madoplevelse udover det sædvanlige, i afslappende omgivelser, med fokus på tradition.


Restauranten ligger centralt i Odense gågade for enden af Kongensgade. På stueplan finder du en velindrettet bar, hvor der er plads til lidt godt til ganen og et par snacks, mens du i kælderen finder selve restauranten. Goma er en restaurant med fokus på det japanske køkken, som serverer deres mad efter Kaiseki Style. Dette betyder, at du får maden serveret i små enkelte retter. Retterne kan du både vælge at få allesammen på én gang, eller med lidt mellemrum efter hinanden.


Du skal aldrig være bange for at komme indenfor i restauranten, selvom det ikke er til den helt store middag, Goma byder indenfor, uanset om det kun er til en enkelt drink, eller til det helt store festmåltid. For som Goma selv siger, er det mere end okay bare at komme forbi til en lille dessert.


Restauranten emmer af en afslappet atmosfære, og der er i restauranten fokus på en ligetil tilgang til tingene. Der er ingen fine fornemmelser på trods af restaurantens unikke tilgang, men fuldt fokus på den gode oplevelse og en kvalitetsfyldt madoplevelse. Udover maden, tilbyder Goma også en række forskellige typer af drikkelse. Der tilbydes både de mere gængse typer af drikkelse, blandt andet et vinkort der dækker det meste af verden, men er du til drinks, er dette også noget, Goma lægger meget energi i. Med deres samling på mere end 40 forskellige Gin i baren, er mulighederne for specificering af drinken stor, og de lægger en dyd i at lave drinken med de bedste råvarer fra bunden.


Restauranten har i løbet af de senere år afholdt events, hvor restauranten har inviteret andre talenter fra restaurationsbranchen indenfor. Tidligere har blandt andet personer som, Per Hallundbæk fra fyrtårnet Falsled og Nicolas Laugerotte gæstet Goma. De har planer om at blive ved med dette koncept, så hvis man gerne vil have en endnu mere unik oplevelse end det allerede er, kan man passende holde sig opdateret enten via deres instagram eller facebookside.


Goma har fokus på de bedste råvarer, og går op i at give en madoplevelse udover det sædvanlige. Råvarerne varierer og følger sæsonerne, og det samme gør menukortet. Derfor er der aldrig stilstand i køkkenet, men nytænkning er en del af madoplevelsen. Med det store udvalg af kvalitetsråvarer er der også rig mulighed for en fantastisk madoplevelse uanset præferencer. Du kan som vegetar eller veganer stadig få en fantastisk gastronomisk oplevelse på Goma.


Du kan altid forvente en høj service fra tjenerne, som også er mere end villige til at guide dig igennem den store mængde af forskellige retter og drikkelse. Priserne på Goma ligger en smule højere end gennemsnittet, så som studerende kan det være en oplevelse man skal spare op til. Men vil man opleve det japanske køkken på en nytænkende og smagfuld måde, med mulighed for lidt ekstra selvforkælelse, er Goma en god mulighed.