Funders

I København findes der mange hyggelige caféer, som er værd at besøge. Én af disse er Funders som er en hyggelige café som blandt andet serverer kaffe og sandwich. Du finder Funders i København beliggende på adressen på blandt andet Vester Voldgade 87.


 


Ejeren er Jes Funder-Mikkelsen som også har stået bag andre steder rundt omkring i nattelivet København. Dette er dog skiftet ud med den hyggelige café Funders, hvor der serveres blandt andet kaffe i hyggelige omgivelser med en behageligt atmosfære.


 


Alle sandwiches som serveres i caféen, er baseret på friske råvarer og hjemmebagte, grove rugbrødsboller eller klassiske, hjemmebagte italienske boller. Disse sandwiches kan både fås med kylling, salami, mozzarella, avocado og meget mere. Her er der blandt andet vegetariske muligheder, hvilket helt sikkert er en fordel for dem, som spiser mere plantebaseret. 


 


Du kan også roligt vælge at bestille en kaffe hos Funders, da denne også er af yderst god kvalitet. Kaffen laves nemlig på håndsorterede og friskristede bønner, så smagen af kaffen er fantastisk.


 


Har du lyst til en kold forfriskning, kan du eventuelt vælge en smoothie. Hos Funders kan alt tilbydes som take away, så hvis du og vennerne ønsker at få god mad til at tage med hjem eller ud og nyde i naturen, kan I med fordel købe den hos Funders.


 


Hvis du ønsker at sidde og arbejde ved computeren, så kan du med fordel gøre dette hos Funders og få serveret en god kop kaffe. Hos Funders kan du nemlig få gratis wifi. Derfor er Funders også et oplagt sted for dig og studiegruppen at afholde jeres studiemøde.


 


Lyder dette som noget for dig? Så kan du med fordel besøge Funders i København.