Froggy's Cafe

Froggy's Cafe


Froggy's Cafe er, med god grund, en af de mest velbesøgte caféer i Odense. Den har været en del af bylivet i Odense i mere end 20 år. Froggy’s har en meget populær og lækker Sunday Brunch, den ligger centralt i byen lige ved det største knudepunkt i gågaden og der er ofte livemusik enten indenfor og udenfor. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge Froggy’s Café i Odense på adressen Vestergade 68 i hjertet af byen.

Hvad end du søger et sted i Odense at få en omgang lækker brunch, frokost, aftensmad eller måske en god drink med vennerne, så er Froggy’s stedet til netop dette. Med den centrale placering er caféen et nemt og sikkert valg, hvad end det er i forbindelse med en omgang shopping eller en bytur, gør deres centrale placering det nemt at komme et smut forbi.

På Froggy's kan du få alle de klassiske café-retter, dog med deres helt eget pift og tilberedt på Froggy's indbydende facon. Du kan bl.a. få dig en dig en omgang lækker morgenmad på stedet. Hvad end du er på udkig efter en enkelt og simpelt morgenmad til billige penge, eventuelt en rundstykke med ost eller en omelette, eller om du søger den helt store brunch, så finder du det hele hos Froggy’s. Ønsker du en overdådig brunch, kan du i hverdagene få deres brunch tallerken og i weekenderne har du mulighed for at få deres lækre brunch buffet. Derudover har du også mulighed for at sammensætte din egen brunch i hverdagene. På denne måde har du mulighed for at vælge netop det, du har lyst til, og du kan vælge lidt af hvert, som I kan dele omkring bordet. I skrivende stund er der hele 14 forskellige ting at vælge imellem på deres sammensatte brunch, og der er derfor rig mulighed for at smage lidt af hvert.

Udover deres lækre og overdådige brunch finder du også flere klassiske caféretter på menukortet. Dette er blandt andet deres lækre smørrebrød, gode salater, nachos, stjerneskud, sandwiches, burgers, pasta, snacks og meget andet. Du er derfor helt sikkert på, at du finder noget, som falder i din smag. Derudover har du også mulighed for at spise 3 retters menu på Froggy’s, hvilket helt klart er noget for dig, som skal ud i byen og fejre en speciel anledning med noget lækkert mad. Derudover finder du også en masse lækre drikkevarer på menuen, hvad end du er til læskedrikke, kaffe, juices, eller måske en god drink eller en øl. 

Bestil dit bord her og vær sikker på at få en plads i cafeen når du kommer.

I hverdagene og i dagstimerne er Froggy's hovedsageligt et afslappet spisested, men torsdag aften og weekenderne fungerer Froggy's som bar og spillested. Her kan du sidde og nyde noget god musik mens du drikker en god cocktail, som de er særdeles gode til at miske.

Mange unge mennesker starter festen på Froggy's og stedet er kendt for sine dygtige bartendere, der kompetent mixer cocktails og drinks til fornuftige priser. Især den klassiske cocktail Cosmopolitan og short-drink Mojito kan anbefales, når du besøger Froggy's.

Hvis du fylder år, bliver student eller på anden måde skal holde en større fest, så kan du bruge Froggy’s som rammerne for den store begivenhed. Kontakt dem her for at få hjælp til at sammensætte et arrangement, der vil blæse dine venner bagover. Froggy’s skal nok sørge for den gode stemning med Live musik og DJ’s til den lyse morgen.

Følg desuden med i de mange events der er på Froggy’s Facebookside. Der er ofte bands der spiller og hvis du selv spiller i et band kan du kontakte Froggy’s og høre om muligheden for at gøre natten fed for deres gæster.

Hvad end du søger et sted at få brunch, frokost, aftensmad eller en god drink i hjertet af Odense, så er Froggy’s café et oplagt sted at besøge.


Studenterrabatter

Altid 10% i studierabat til studerende med et gyldigt studiekort.


Relaterede rabatter

10% studierabat på Froggy'sAdresse

Vestergade 68
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 90 74 47
E-mail: froggys@froggyscafe.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 00.00
Torsdag: 09.00 - 01.00
Fredag: 09.00 - 03.00
Lørdag: 09.30 - 03.00
Søndag: 09.30 - 00.00


Website

Froggy's WebsiteFroggy's Cafe
Froggy's Cafe
Froggy's Cafe
Froggy's Cafe