Froggy's Cafe

Froggy's Cafe


Froggy's Cafe er, med god grund, en af de mest velbesøgte caféer i Odense. Den har været en del af bylivet i Odense i mere end 20 år. Froggy’s har en meget populær og lækker Sunday Brunch, den ligger centralt i byen lige ved det største knudepunkt i gågaden og der er ofte livemusik enten indenfor og udenfor.

På Froggy's kan du få alle de klassiske café-retter, dog med deres helt eget pift og tilberedt på Froggy's indbydende facon. Du kan bl.a. få dig en lækker brunch på stedet, men her skiller Froggy's sig også positivt ud ved at tilbyde en vegetarbrunch med scrambled eggs, frisk frugt, ferskrøget laks, to slags oste, frisk tomatsalat og bruschetta m. pesto/gouda ost. Du kan dog også få tre andre typer brunch på Froggy's - nemlig den traditionelle, en engelsk samt en seafood brunch.

Bestil dit bord her og vær sikker på at få en plads i cafeen når du kommer.

I hverdagene og i dagstimerne er Froggy's hovedsageligt et afslappet spisested, men torsdag aften og weekenderne fungerer Froggy's som bar og spillested. Fra torsdag til lørdag er der desuden et rigtig godt tilbud på halve fadøl til 49 kr. og udvalgte cocktails til 59 kr.

Mange unge mennesker starter festen på Froggy's og stedet er kendt for sine dygtige bartendere, der kompetent mixer cocktails og drinks til fornuftige priser. Især den klassiske cocktail Cosmopolitan og short-drink Mojito kan anbefales, når du besøger Froggy's.

Cosmopolitan indeholder vodka, Cointreau, tranebærjuice, limesaft og knuste isterninger
Mojito lys/mørk rom, rørsukker, limesaft danskvand/ingefærsaft

Hvis du fylder år, bliver student eller på anden måde skal holde en større fest, så kan du bruge Froggy’s som rammerne for den store begivenhed. Kontakt dem her for at få hjælp til at sammensætte et arrangement, der vil blæse dine venner bagover. Froggy’s skal nok sørge for den gode stemning med Live musik og DJ’s til den lyse morgen.

Følg desuden med i de mange events der er på Froggy’s Facebookside. Der er ofte bands der spiller og hvis du selv spiller i et band kan du kontakte Froggy’s og høre om muligheden for at gøre natten fed for deres gæster.

Studenterguiden anbefaler en tur på Froggy’s. Få en på opleveren og prøv de lækre cocktails. Hils de søde bartendere fra Studenterguiden og husk dit studiekort. Sæt dig udenfor ved siden af de dejlige, levende varmelamper. Nyd livemusikken og syng med på de sange du kender og skål med vennerne og dem du ikke kender.

Klik på billedet nedenfor og få en hyggelig aften


Studenterrabatter

Altid 10% i studierabat til studerende med et gyldigt studiekort.


Relaterede rabatter

10% studierabat på Froggy'sAdresse

Vestergade 68
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 90 74 47
E-mail: froggys@froggyscafe.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 24.00
Torsdag:                09.00 - 02:00
Fredag:                  09.00 - 04:00
Lørdag:                  09.30 - 05:00
Søndag:                 09.30 - 24:00


Website

Froggy's WebsiteFroggy's Cafe
Froggy's Cafe
Froggy's Cafe
Froggy's Cafe