Frk. Barners Kælder

København er fyldt med gode restauranter, og det kan derfor være svært at finde ud af lige netop hvilken en, du vil besøge. Heldigvis er der en række ting, der adskiller de forskellige restauranter fra hinanden, og der findes således en restaurant til enhver smag. Er du til god gammeldags dansk mad? Så skal du helt sikkert tage en tur forbi Frk. Barners Kælder i København, der er beliggende på Helgolandsgade 8A, 1653 København V. 


 


Restauranten er opkaldt efter Frk. Barner, som var tidligere ejer af den nærværende matrikel. En københavnsk adelsdame, som viede sit liv til at hjælpe unge kvinder fra fattigdom, kriminalitet og gadens liv. Fra matriklen drev hun et værnehjem for disse mindre bemidlede kvinder. Alt dette fandt sted gennem 1900-tallet, og det er netop med udgangspunkt i denne tidsperiode, at a la carte restauranten Frk. Barners Kælder nu laver god gammeldags og autentisk dansk mad. 


 


Når du besøger Frk. Barners Kælder, besøger du altså en restaurant med en god historie, der ligger til grund for det yderst lækre danske køkken, der er at finde på menukortet. Det traditionelle danske mad er selvfølgelig lavet af de bedste danske råvarer, og vigtigst af alt er det hjemmelavet. Du vil altså på denne restaurant kunne få mad ligesom din bedstemor lavede det! Smørstegt rødspættefilet, frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, tarteletter, hakkebøf med brun sovs og stegt flæsk er blot få af de velkendte danske retter, der er at finde få det absolut indbydende og fristende menukort. Til de traditionelle retter kan du få øl og brændevin, der passer perfekt til de mange danske retter. Frk. Barners Kælder skaber de bedste rammer for en hyggelig stund med familie eller venner i gode gamle danske rammer.


 


Frk. Barners Kælder i København er helt sikkert et besøg værd. Når du først har besøgt stedet én gang, kan det næsten med sikkerhed siges, at det hverken var første eller sidste gang. Med deres 4,7 ud af 5 stjerner på Facebook, vidner det også om, at stedet helt sikkert er et besøg værd. Fantastisk mad og en helt speciel atmosfære er blot få af de ting, der især fremhæves af de mange tidligere besøgende. Sidder du med løbende mundvand, og drømmer om en god gammeldags tartelet, eller en anden lækker dansk ret, så er det bare om at få bestilt bord på Frk. Barners Kælder. Stedet er besøgsvenligt både om sommeren og vinteren, da det er muligt både at sidde inde, men også ude på deres overdækkede terrasse. Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage et smut forbi denne danske perle, som er beliggende i København midt på indre Vesterbro. Stemningen og maden er i helt top, og det kan du da ikke gå glip af!