Frisørkælderen

Leder du efter en frisør i Kolding, der kan tilbyde gode behandlinger med studierabat? Så kan det være, at Frisørkælderen er lige noget for dig! Her vil frisørerne Lis og Line gøre deres bedste for, at du kommer ud med en flot frisure, du kan være stolt af. Frisørkælderen ligger i hjertet af Kolding, nemlig på Jernbanegade 42, og er altså meget tæt på både gågaden og banegården – bedre placering findes næsten ikke. Frisørkælderen er en herre- og damefrisør med mange års erfaring i branchen.Når du træder ind ad døren hos Frisørkælderen, vil du blive mødt af et meget smilende personale, der står klar til at hjælpe og rådgive dig. Lis Hansen er stifter og ejer af Frisørkælderen, og har mere end 30 års erfaring inden for branchen, hvorfor du er i trygge og professionelle hænder under hele din behandling. Hos Frisørkælderen er der lagt stor vægt på, at du får en god rådgivning og sparring, så du ved, hvordan du skal passe og pleje dit hår bedst muligt.
I den forbindelse værner Frisørkælderen også om, at produkterne i salonen skal være af høj kvalitet. Dette for at give de allerbedste vilkår til dit hår.Indretningen i Frisørsalonen er rigtig hyggelig, og skaber derfor de fysiske rammer for den gode atmosfære, der er i salonen. Dét, at salonen ligger i kælderen, gør noget ganske særligt for hyggen i Frisørkælderen. Når du sætter dig i frisørstolen, vil det venlige personale komme med rådgivning og idéer til, hvordan dit hår får den bedst mulige behandling. Alle har individuelle præferencer og forskelligt hår, hvorfor det altså er vigtigt med individuel rådgivning. Alt i alt, vil du altså i Frisørkælderen opleve, at du er i centrum under hele behandlingen med et formål om, at du er 100 % klar til at erobre verden med din nye frisure!


Uanset om du trænger til en almindelig klipning, eller ønsker den helt store forandring, så kan Frisørkælderen hjælpe dig! Salonen tilbyder nemlig mange forskellige behandlinger. Herunder alt fra almindelig klipning med vask og farvning af bund til vandondulation og reflex med folie. Mulighederne hos Frisørkælderen er altså mange, så du vil bestemt kun finde en behandling, der opfylder dine krav og behov. Som studerende kan frisørbesøg dog ofte blive til en meget dyr udgift, hvorfor Frisørkælderen har valgt at hjælpe de unge studerende godt på vej ved at tilbyde studierabat i salonen. Frisørkælderen tilbyder nemlig studerende 15 % studierabat på alle herre- og damebehandlinger. God kvalitet, god atmosfære og en god pris! Dette er, hvad du får hos Frisørkælderen i Kolding.


Er du til god kvalitet og billige priser? Så er Frisørkælderen bestemt en frisørsalon, der er et besøg værd, hvis du befinder dig i Kolding. I salonen er der en god atmosfære. Frisørerne Lis og Line vil gøre deres bedste for, at du forlader salonen med et stort smil på læben. Husk også, at Frisørkælderen tilbyder studerende 15 % studierabat ved forevisning af et gyldigt studiekort.