Frisør Vanessa

Frisør Vanessa

Er du på jagt efter en ny frisør i København, der har stor fokus på miljøet? Så kan det være Frisør Vanessa i København er lige noget for dig. Salonen finder du helt konkret på Norgesgade 2, hvilket bl.a. ligger lige i nærheden af Amagerbro St. (metro), Lergravsparken St. (metro) og Amager Centret.


Frisør Vanessa er en frisørsalon, der har eksisteret lige siden 1998. Det er altså en frisørsalon med mange års erfaring! Her kan du koble fra og slappe af fra hverdagens strabadser, imens frisørerne tager sig af dit hår, så du kan få dine ønsker opfyldt. 


På Salon Vanessas hjemmeside kan du læse mere om de forskellige behandlinger, som frisøren tilbyder. 


Hos Frisør Vanessa har frisørerne stor respekt for vores kære jord, og derfor lægger de stor vægt på at gøre en forskel. Derfor bliver der i salonen primært brugt økologiske, svanemærkede hår- og stylingsrodukter til både børn og voksne. Derudover undgår Salon Vanessa produkter med allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer, hvilket er til stor fordel for dig. Hvis du er i tvivl om, hvilken type produkter der passer til dit hår, så vil frisørerne naturligvis hjælpe dig med at finde nogle produkter, der vil falde i din smag.


Trænger du til at få klippet spidserne? Har udgroningen taget lidt overhånd? Uanset, om det gælder en hurtig klipning eller en lidt større makeover, så vil du hos Frisør Vanessa kunne finde hjælp. Frisørerne i salonen vil gøre deres bedste for, at du først og fremmest får en god behandling i frisørstolen. Dernæst er målet naturligvis, at du går fra salonen med en frisure, du er blevet super glad for.


Der findes mange frisørsaloner i København, og det kan være svært at finde ud af, hvilken salon der lige præcis matcher dine behov. Synes du, Salon Vanessa lyder som en frisørsalon for dig, så kan du booke en tid via deres side eller evt. ringe til salonen for at tage en snak med en af frisørerne.