Frisør Koch

Frisør Koch er en frisørsalon, som klipper både herrer og damer. Derudover er Frisør Koch også en af landets førende specialforretninger indenfor hårpleje produkter.

Frisør Koch er oprindeligt grundlagt af Willy Koch på adressen Vimmelskaftet 36 i 1927. I dag styres Frisør Koch af 4. generation af den samme frisørfamilie. Willy Koch blev efterfulgt af sønnen Hans Koch, for derefter at lade barnebarnet Jens Koch overtage salonen. I dag arbejder begge Jens Kochs sønner i salonen i Skindergade 37 sammen med deres far. Selv Jan Kochs datter Isa Koch er blevet en del af branchen. I 2014 blev hun udlært som 5. generation frisør i det såkaldte Koch Dynasti. Frisør Koch er altså en familiefrisør med en flot historie bag sig.
Frisør Koch har også deres egen shop på nettet; www.shampooshoppen.dk, som er en webshop, hvor man kan købe alle de kendte hårprodukter til ekstra lave priser. I Salonen på Skindergade 37 kan man altid tage et smut ind og få råd og vejledning, så man får bestilt de helt rigtige produkter.


De forskellige produkter, som Frisør Koch gør brug af er altid af højeste kvalitet og høj luksus, og meget af tiden baseret på naturlige ingredienser. På denne måde passer Frisør Koch godt på dit hår, og du kan være sikker på, at du er i trygge og kyndige hænder, når du sætter dig hen i foran spejlet i en af salonens stole.

Blandt Frisør Kochs mange produkter møder du bl.a. American Crew, Alterna, Schwarzkopf, GHD, d:fi, Moroccanoil og Wella.