Frisør Hom

Frisør Hom

Har du ofte tænkt på hvordan de kendte kan have så lækkert hår altid? Hvordan holder de det? Hvor bliver de klippet? Og hvem er den heldige frisør der får lov til at røre ved deres hår?


Her er svaret: Salonen hedder Salon Hom og de har mange af de kendte under behandling hver måned. Lige fra Burhan G, Medina, Outlandish med flere. De kommer her, fordi Salon Hom giver den bedste service, sætter håret perfekt til hvert job de skal ud til og tager gerne med ud på deres job, hvis de kræver det. Du kan også komme og få din del af stjernestøvet hos Salon Hom, selvom salonen er stjernespækket, er priserne så alle kan være med.


Lækkert hår som Medina eller Burhan G - Book online her!


Hvis du har svært ved at finde salonen, skal du bare kigge efter plakaterne af de kendte i vinduet. Derinde bagved plakaterne gemmer sig den mest chic’e salon du kan finde i København. Det er ellers en rimelig simpel salon uden stjernenøkker, men med en atmosfære der giver dig en følelse af velvære. Du får helt sikkert følelsen af velvære, hvis du vælger en af de eksklusive behandlinger til håret med champagne og kaviar. Eller æteriske olier fra regnskoven, trøfler og urter. Det er blandt andet én af grundene til, at de kendtes hår ser så godt ud. 


Hom giver altid gode råd til, hvordan du kan holde håret uden det store besvær. Det er råd som selv en studerende kan bruge, uden de store penge på lommen. I salonen føres de bedste af de populære og kendte mærker som Oribe, Kevin Murphy, Zenz, Goldwell, Alterna og Nak.


Bestil tid hos Salon Hom her og kom ind og få en behandling af dit hår som stjernerne fortjener. Slip dit indre løs og lad din personlighed skinne ud gennem din nye smarte frisure. Måske er du også heldig, at støde ind i dit idol den samme dag de skal klippes. Ellers må du bare sætte dig til rette i den samme stol, som de har siddet i, lukke øjnene og nyde den samme behandling som de får.


Studenterguiden anbefaler på det kraftigste Salon Hom, hvis du ønsker en professionel behandling som de kendte, kreative, professionelle musikere modtager.
Du behøver heller ikke blive skræmt af prisen, da Salon Homs resultater overgår alle forventninger til rimelig studievenlige priser. Book allerede i dag, og nyd snart din lækre nye frisure.


Kvinder: Klip fra 495 kr.
Mænd: Klip fra 395 kr.


Outlandish