Frisør Capelli


Hos Salon Capelli er de et team af tre piger bestående af Winnie, Charlie og Julie der med hvert deres speciale skaber en professionel og inspirerende salon.

Hos dem er du altid sikker på at der bliver gjort et godt stykke arbejde, og på deres hjemmeside reklamerer de med at de gør deres bedste for at få det bedte frem i dig som kunde. Deres mål er, at du altid går derfra med fuld tilfredshed, og at du hos dem altid får en god oplevelse. Her vil du opleve fuld forkælelse, professionalisme og engagerede medarbejdere.

Hver kunde får afsat rigeligt af tid, så der altid er rum til at du kan udtrykke dine drømme og krav. Du kan altid være sikker på at frisøren er veluddannet og velorienteret indenfor sit fag, så du altid kan føle dig i trygge hænder.

Endvidere byder frisøren på nok markedets mildeste professionelle permanente hårfarveserie, uden ammoniak og resorcinol, samtidig med at alle hårfarver indeholder certificerede økologiske ingredienser.

Således er Organic Colour Systems en hårfarveserie med kun 60 forskellige nuancer, hvilket giver mulighed for kreative udfoldelser, samtidig med at håret bliver sundt, med naturlig og langvarig glans. Serien er god for alle parter, for dig som kunde, miljøet og ikke mindst frisøren da den ikke indeholder farlige kemikalier.


Studenterrabatter

15 % i studierabat
Adresse

Bredgade 23, 4000 Roskilde


Kontakt info

Tlf.: 20131590


Mail: info@frisør-capelli.dk


Website

Frisør Capelli's website


Frisør Capelli
Frisør Capelli
Frisør Capelli