Frisør Arthur

Frisør Arthur


Kom indenfor hos Frisør Arthur der ligger på Stændertorvet i midten af Roskilde og få muligheden for at opleve en anderledes salon med et anderledes team.

Salonen med den centrale beliggenhed lige ved Domkirken, er en meget anderledes salon end hvad du tidligere har oplevet. Udover at ligge i smukke lokaler er den præget af en tosset stemning hvor personalet med hver deres personlighed og speciale bidrager til at give dig en underholdende dog professionel behandling. Salonens indretning byder på udstoppede dyr – sommerfugle i loftet, lilla vægge og loppeshoppende glas i farver.

Men du kan være helt rolig, for på trods af den noget anderledes indretning og stemning er der ikke blevet slækket på kvaliteten. Således kan du hos Frisør Arthur være sikker på at møde et kompetent personale der altid står klar til at give dig det hår du drømmer om. Endvidere promoverer de sig ved at have konkurrencedygtige priser og som studerende kan du på hverdage inden kl. 15 få studierabat. – Dog kun ved fremvisning af gyldigt studekort.


Studenterrabatter

På hverdage inden kl 15 er der studierabat, dog kun ved fremvisning af gyldigt studiekort.


 
Adresse

Stændertorvet 2B
4000 Roskilde


Kontakt info

Telefon: 4637 3251


Åbningstider

Mandag:              Lukket


Tirsdag-Torsdag: 9.00-17.30


Fredag:              9.00-19.00


Lørdag:              8.00-13.30


 


Website

Frisør Arthur's website


Frisør Arthur
Frisør Arthur
Frisør Arthur
Frisør Arthur