Frisørhuset

Frisørhuset


Hos Frisør-huset i Odense finder du ikke bare én af Odenses bedste saloner, men hele to. Salonen i Søndergade var blevet så populær, at en udvidelse var nødvendig, og samme kvalitet og niveau opretholdes nu også på Juelsmindevej, hvor der desuden også tilbydes spraytan og makeup.

Teamet består af 6 frisører, som alle elsker deres fag og i dén grad har fingeren på pulsen. Uanset om det er dameklip, herreklip, farve eller permanent, er du hos Frisør-huset i sikre hænder! Der bliver lagt vægt på din individuelle situation, så i sammen finder det helt rette til dit temperament og hår. Skal du til gallafest eller stor fest, hvor dit hår skal være udover det sædvanlige, kan Frisør-huset også hjælpe dig med både opsætning og flot makeup.

Salonerne er begge hyggeligt og stilfuldt indrettet, og du mærker straks, at du er kommet ind i en yderst professionel salon. Du har i salonerne mulighed for at holde dig ajour med den nyeste mode i de mange forskellige blade, og de dygtige frisører vejleder gerne i de nyeste trends og teknikker. Frisør-huset investerer meget i kurser og henter deres inspiration i såvel det store udland som i Danmark, og sørger altid for at være godt opdateret. Priserne hos Frisør-huset er meget SU-venlige, og du kan slippe med 395 kr. for en dameklip, og 295 kr. for en herreklip - husk du også får 15 % studierabat som studerende. 

Du kan bestille tid online med det samme her!

Hos Frisør-huset bliver der ikke kun kredset om kvinderne, der er sørget for et rigtigt mandehjørne, hvor du kan få en lækker barbering eller trimning af skægget. Nyd en god whiskey mens du får en professionel barbering og vælger du en barbering efter klipning, kan du slippe med kun 100 kr.!

Studenteguiden.dk har kun kunnet finde flotte anmeldelse af Frisør-huset, den gennemgående service fra kunderne træder ind til de går, er værdsat og de professionelle frisører der i den grad kan deres kram, lokker mange til. Priserne er studievenlige, og du får virkelig noget for pengene.
Teamet hos Frisør-huset har slebet deres sakse, gjort deres stole klar, og venter kun på DU bestiller en tid. 

Skal du forkæles - Bestil online i dag


Studenterrabatter

Du modtager som studerende 15 % rabat - husk blot dit gyldige studiekort.
Adresse

Søndergade 5b
og
Juelsmindevej 33b


Kontakt info

Telefon Søndergade: 2635 9575
Telefon Juelsmindevej: 3134 4404


E-mail: frisoer-huset.dk@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9.00-17.00
Onsdag: 9.00-17.00
Torsdag: 9.00-18.00
Fredag: 9.00-17.00
Lørdag og søndag: Lukket


Website

Frisørhuset's website


Frisørhuset
Frisørhuset
Frisørhuset
Frisørhuset