Forsød studielivet som mikro influencer

Forsød studielivet som mikro influencer

Vil du gerne forsøde dit studieliv med lidt ekstra penge eller lækre gaver, så bør du overveje at blive mikro influencer. 

Har du samtidig en forkærlighed for at bruge sociale medier, så er det helt ideelt. 

Alle kan i bund og grund blive influencer, hvis man vil bruge den nødvendige tid på at lære discipline.

 

Hvad er en influencer? 

En influencer er en person, der kan rykke holdninger og påvirke retningen hvorpå influencers netværk agerer. Alle folk med en tilstedeværelse på sociale medier, kan i princippet være influencers, hvis de forstår, at rykke på folks synspunkter. 

Influencerens platform er typisk et socialt medie, hvor vedkommende via opslag forsøger at målrette et specifikt budskab til sine forbindelser eller følgere. 

Mikro influencers er influencers med et begrænset antal følgere. Denne type af influencers er i den senere tid blevet meget eftertragtet, da det har vist sig, at der er et højt engagement og interaktion på deres opslag. 

Mikro influencers har typisk omtrent 1000 følgere på det sociale medier, de anvender til at målrette specifikke budskaber.

En af årsagerne til at succesen på opslag fra mikro influencers er så stor, er fordi at deres opslag og anbefalinger bliver opfattet som mere troværdige. De fleste har efterhånden lært, at kendte mennesker laver reklame.

 

Hvilke sociale medier kan anvendes? 

Instagram er et af de oplagte medier for influencers. Her kan influenceren lave Instagram annoncering for en virksomhed, uden at det bliver opfattet som reklame. Derfor er budskaber fra en influencer ofte meget effektivt. Læs mere om Instagram annoncering her: https://makeitmedia.dk/instagram-annoncering/ 

Facebook, LinkedIn og Snapchat kan også anvendes som influencer platform. Instagram er dog det foretrukne medie til denne type af markedsføring. 

Mange virksomheder vælger at kombinere deres influencer markedsføring på Instagram med Instagram annoncering.

 

Hvad får du som mikro influencer? 

Som mikro influencer vil du typisk blive belønnet med gaver fra de virksomheder du reklamerer for. 

Gaverne er virksomhedens produkter, som du tester og laver opslag om. 

Det kan også godt lade sig gøre, at modtage penge som mikro influencer, det ses dog ikke så ofte.

Så vil du gerne forsøde dit studieliv med lidt ekstra gaver, så bliv mikro influencer. 

Her kan du læse mere om influencer marketing.