Find de billigste priser med Beepr

Find de billigste priser med Beepr

Sponsoreret indhold:


Der er ikke mange der ikke går op i hvad de ting vi køber koster. Dette er noget der er gældende hvad enten vi taler om udvalgsvarer eller dagligvarer. Derfor kan den nye app med Beepr skabe stor glæde i stort set alle hjem uanset om der er tale om hjem med mange i husstanden eller om der er tale om studenterlejligheden med en enkelt person.


Tilbudsapp er kommet for at blive


Tilbudsapp er noget der efterhånden har haft set dagens lys i et par år, men især denne geniale tilbudsapp fra Beepr har gode muligheder for at komme for at blive. Den skiller sig ud fra de andre apps, der oftest favoriserer en bestemt butik eller fødevarekæde ved at indhente de bedste priser fra alle butikker og kæder uge for uge.


I alle hjem vil man kunne remse nogle ting op, som der altid er at finde i skabene. Det kan være mælk, æg eller måske kaffe som du ved at du altid skal handle på et tidspunkt i løbet af den indeværende måned. Her har vi som regel også nogle præferencer til mærker og i forbindelse med disse præferencer er det oplagt at få oplyst i hvilken butik disse varer er billigst nu og her.


Prøv at give det et skud næste gang du står og mangler noget


Det kan være at det er ketchup der altid skal være fra Heinz, fordi der er en vis person i hjemmet der er flasket op med dette mærke og som vægter traditioner og det genkendelige højt. Skal du til at købe en ny flaske, så prøv at downloade tilbudsappen fra Beepr og søg hvorhenne lige netop dette mærke er at finde billigst.


Der kan være mange penge at spare i længden ved at gå på tilbudsjagt og samtidig er det ikke noget der koster dig ekstra at gøre brug af, så prøv om ikke det er noget du kan få gavn af også.