FindBolig.nu

FindBolig.nu er en online boligportal, der har meget stort udvalg af boliger, kollegier og værelser. Du kan benytte FindBolig.nu til at søge boliger i hele Danmark.


FindBolig.nu er så smart indrettet, at så snart du har ansøgt om boliger via FindBolig.nu, så får du en personlig forside på FindBolig.nu. Det er nu meget nemt at følge med i status på dine ansøgninger, og du kan altid tilføje flere boliger til din liste. Du kan også vælge at få tilbud på boliger sendt til din e-mail eller mobiltelefon. FindBolig.nu dækker en lang række kollegier og ungdomsboliger: # CAMA (Svendborg) # CIU (København) # KUA (Kolding) # PFIU (Lyngby) # RIU-Roskilde Kontakt: info@findbolig.nu
Findbolig.nu er 100% ejet af DEAS, som også er dem du får fat i, når du skriver eller ringer til dem.


Centralindstillingsudvalget administrerer omkring 7.000 ungdomsboliger i København og er den største centrale enhed for tildeling af boliger/lejligheder til studerende i hovedstadsområdet.


Centralindstillingsudvalget bruger databasen og søgemaskinen FindBolig.dk til at hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den bolig du ønsker.


Centralindstillingsudvalget står til din disposition, hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp til at finde din fremtidige bolig i København.


Postadresse Centralindstillingsudvalget Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup E-mail: info@ciu.dk