Felicitá

Felicitá


Lykken er en lækker, frisksmurt italiensk sandwich og en god kop kaffe! Det ved de også hos Felicitá, som ligger i hjertet af Kolding ikke langt fra banegården. Felicitá har taget en lille bid af Italien med til Kolding, og tilbyder dig delikate specialiteter af oste, charcuteri, hjemmelavet pesto, vin og antipasti.

Hvis du elsker at sætte tænderne i italienske specialiteter, så er Felicitá det rette sted. Vi har alt til en hyggelig italiensk madoplevelse hjemme hos dig selv! Felicitá er byens mest italienske take-away sted, hvor du tager den italienske stemning med dig hjem. Alle råvarer er direkte importeret fra Italien, og Marie Louise og Carina går gerne en ekstra mil for at opfylde dine ønsker om varer, de ikke har på hylderne. Selv hvis du er glutenallergiker, har de fundet det lækreste glutenfri brød, som de bruger til at lave sandwich af. De har været Italien rundt i deres sortiment, og som livsnyder vil du nikke genkendende til denne lykkegivende fornemmelse, som de kulinariske oplevelser giver dig.

Se menuen her og få en kulinarisk oplevelse.

Det er ikke blot et måltid mad eller en hurtig Take-Away sandwich du får hos Felicitá. Det er sjælen af Italien du får serveret, med kyndig hånd af Marie Louise og Carina, som står bag disken i den lille butik. Hele den italienske vin- og madkultur er samlet ét sted i Kolding, nemlig her.

Hvis du skal overraske kæresten positivt derhjemme, kan du købe både pasta, pesto, balsamico og olivenolie, som dufter intenst. Så bliver aftensmaden noget helt andet, og du vil næsten kunne høre mandolinerne spille ved middagsbordet.

Marie Louise og Carina har skabt en oase af italienske specialiteter, som du kan nyde året rundt.

Studenterguiden.dk anbefaler at du kigger ind forbi Felicitá og hilser på de to søde piger i butikken. Nyd den del af Italien, som er kommet til Kolding og bliv en livsnyder ligesom de mange andre kunder i butikken. Her kan du føle dig italiensk for en eftermiddag eller måske invitere dine italienske venner med så de kan være med til at vælge ud fra det spændende udvalg.

Kig ind og køb de lækre italienske specialiteter hos Felicitá
Adresse

Jernbanegade 6
6000 Kolding


Kontakt info

Tlf: 40 440 440
E-mail: kontakt@felicita.dk


Åbningstider

Mandag – fredag: 11:00 – 18:00
Lørdag:                 10:00 – 14:00


Website

Felicitá's websiteFelicitá
Felicitá
Felicitá
Felicitá