Få råd til drømmegarderoben

Når man er på S.U. er man nødt til at prioritere sine udgifter. For mange studerende er der derfor også ganske få penge til overs, til at bruge på en ny eller større garderobe. I denne artikel giver vi dig 3 bud på, hvordan du kan få bedre råd til drømmegarderoben uden at leve af havregryn og pasta resten af måneden.

Shop online – betal når du vil

milium.dk finder du et bredt udvalg af kendte modebrands, og på Milium har du muligheden for at benytte dig af VIABILL. VIABILL er en service som lader dig shoppe online, modtage dine varer og efterfølgende betale af når det passer dig i små bidder. Du kan købe for helt op til 10.000 kr. og holder du dig under 2000 kr. er det helt og aldeles rente- og gebyrfrit. Ved at købe dine varer gennem VIABILL, får du altså mulighed for at betale dine nye garderobe tilføjelser af over længere tid, og dermed spare op løbende. På Milium.dk finder du populære high fashion mærker som Acne Studios, IRO, Ganni, T by Alexander Wang, Kenzo, Lala Berlin og mange flere.

Byt til nyt

Med konceptet ”Preloved Fashion” har du mulighed for at bytte dit designer tøj, sko, tasker, punge, smykker og accessories til nye lækre items i Miliums butikker. Du kan bytte tøj, sko og accessories i god stand og fejlkøb, der bare har hængt på en bøjle i skabet. Sørg for, at de items du ønsker at bytte er i pæn, nyvasket stand når du afleverer dem. Dette er en smart måde at få skiftet ud i garderoben og komme af med uønskede, ubrugte tøjstykker uden at spendere en formue på det.

Sælg dine fejlkøb

Der findes også et hav af muligheder, hvis du ønsker at sælge ud af din eksisterende garderobe for at få råd til nye lækre tilføjelser. De fleste af os har en masse tøj vi aldrig har brugt eller som vi bare ikke bruger længere. Det er tøj som andre mennesker sagtens kunne tænkes at få glæde af. Du kan sælge tøj og accessories flere steder på nettet, men du kan også deltage i bazarer og markeder, som ofte afholdes i større byer i Danmark. Her betaler du en lille sum for standeplads, og ellers er det bare at gå i gang med at sælge ud af garderoben, så du både har råd og plads til en masse nyt.