Få hjælp til indretningen

Få hjælp til indretningen

Der er næsten ikke noget mere kedeligt i en bolig end tomme hvide vægge. Væggene er dét, der forbinder rummene i boligen, og med den rette dekoration af væggene kan du opnå et helt unikt og personligt look.

Du kan eksempelvis hænge plakater, billeder og malerier på dine vægge. Især sidstnævnte er og har altid været utrolig populært, og ikke mindst i dag, hvor mange indretter deres hjem med et meget moderne og minimalistisk møblement. I et sådan hjem skal, der noget kant til – og her kommer især abstrakte malerier til deres ret.

Abstrakt betyder, at der ikke er noget specifikt motiv. Man skal her kigge på mønstre og farvekombinationer fremfor eksempelvis et portræt eller et landskab.

Hvis dit hjem bærer præg af en meget farveløs indretning, vil en håndfuld abstrakte malerier med sprudlede farver gøre underværker. Malerierne kan binde rummet sammen og give et helt unikt udtryk til din bolig. Har du derimod en fanfare af farver i din bolig, skal du meget vel over i den modsatte grøft og finde et kunstværk i mere jordnære farver.

En god tommelfingerregel er, at der ikke skal være end halvanden meter bar vægplads i de centrale rum – eksempelvis stuen og køkkenet. Du kan derfor med fordel hænge mange malerier op i dit hjem, og de behøves ikke at være i samme størrelse. Man kan sagtens have flere værker hængende side om side, uden at de har den samme størrelse. En god idé er dog, at lade enten bunden eller toppen flugte i samme højde, således at det ikke giver et rodet udseende.

Hvis du nu har besluttet dig for, at du skal ud og se på ny kunst til din bolig, kan du eventuelt starte din søgen hos et af Danmarks førende online gallerier.

Hos galleri Mynewart.dk forhandles der håndmalede malerier til priser, der ligger langt under det almindelige danske galleri. Og som studerende får du endda 10 % rabat på alt kunst med rabatkoden ”kunst10”.