Få hjælp til flytningen!

Få hjælp til flytningen!

Står du og mangler et flyttefirma til af varetage en flytteopgave eller transportopgave fra Sjælland, Fyn eller til Jylland så kan du kontakte Flyttefirma Sjælland for et uforpligtende flyttetilbud. På hjemmesiden kan du læse om firmaets priser og også her finder du firmaets opbevarings priser, det er PT Danmarks billigste opbevaring - Så skal du ud og læse i udlandet og har du behov for af have lidt indbo opbevaret så du spare en husleje, kan det anbefales fine en løsning med Flyttefirma Sjælland omkring møbelopbevaring. 


Sætter du kurs mod udlandet og har du behov for tryghed omkring din flytning og behov for et flyttefirma med fuld forsikring der varetager din flytteopgave ansvarligt, så anbefaler vi ligeledes du henter et tilbud på en flytning og evt. en “tag med tur” hvor du venter på deres lager til næste tur mod London, Paris, Berlin, Oslo eller hvor studiet/arbejdet kalder.


Der kan hentets et tilbud på Flyttefirma Sjællands hjemmeside her: https://www.flyttefirmaet.dk og du kan læse mere om deres opbevaring her: https://www.flyttefirmaet.dk/opbevaring