Få et bedre studieliv

Få et bedre studieliv

Gode arbejdsforhold 

Gode arbejdsforhold er super vigtige, når du studerer. Der er flere forskellige ting, som du kan gøre for at optimere dine arbejdsforhold. 

Den første anbefaling er, at du sørger for at have et godt arbejdssted i din lejlighed eller dit hus, når du læser lektier. Det vil sige et stille rum med en god stol og et godt skrivebord. Nogle studerende vælger at købe en gamer stol. Det gode ved en gamer stol er, at den er meget ergonomisk. Den er designet til folk, der sidder ned mange timer. Det ergonomiske design og de mange indstillingsmuligheder gør, at du nemt kan justere stolen, så den passer perfekt til din kropsbygning. Laver du lektier mange timer om dagen, så kan du hurtigt opleve gener i form af hovedpine eller smerte i ryg og nakke, hvis du ikke sidder rigtigt. En gamer stol bidrager til at optimere din siddestilling, så risikoen for følgeskader minimeres. 

En anden ting du kan vælge at investere i er at hæve-sænke skrivebord. Fordelene her er meget de samme som for gamer stolen. Et hæve-sænke skrivebord gør det muligt for dig, at justere bordet i den rigtige højde. Foretrækker du i løbet af dagen at lave dine lektier stående, så er det ikke noget problem. Et hæve-sænke skrivebord kan nemlig justeres, så du kan stå op mens du arbejder. 

For at du skaber de bedste arbejdsforhold for dig selv, bør du eliminere alle forstyrrelser. Ved at eliminere de ting som forstyrrer dig, kan du bedre koncentrere dig om at lave dine lektier. På den måde bliver kvaliteten bedre, og du bliver hurtigere færdig. Så sluk mobilen og luk alle vinduer på computeren, som ikke er relateret til dine lektier.

 

Tjen penge online - Forsød dit studeliv 

Tjen penge online, lyder det som noget for dig? Der er faktisk flere forskellige muligheder, hvis du gerne vil tjene penge hjemmefra bag skærmen. 

Det kan være vanskeligt at få tid til et fritidsjob, når du studerer. Derfor kan du i stedet vælge at blive din egen chef. 

Har du skills inden for et specifikt område, så kan du sælge dine kompetencer som freelancer. Du kan eksempelvis vælge at benytte Amino Freelancer som din platform.

Det kan være du er dygtig til at programmere, lave hjemmesider eller noget helt tredje. 

Mange virksomheder efterspørger også dygtige tekstforfattere. Derfor kan du eksempelvis tjene  penge online ved at tekstforfatte. Dette job tillader ofte, at du kan arbejde hjemmefra, da du bare skal have adgang til en computer og en internetforbindelse, for at du kan udføre dit arbejde. 

Har du en købmand gemt i maven, kan du også vælge at starte en webshop. Her bør du være opmærksom på, at det kræver en god portion arbejde, at få sparket en succesfuld webshop i gang.

Generelt bør du holde dig væk fra alle ”get rich quick scams,” som der florere på internettet. Er der noget, som lyder for godt til at være sandt, så undersøg det i dybden, så du ikke risikerer at blive snydt.