Erhvervsklatrere på højt niveau

Erhvervsklatrere på højt niveau

Virksomheden RT9 tilbyder professionelle løsninger til montage, reparation og vedligeholdelse af alle de vanskelige og ufremkommelige steder.

Virksomheden RT9 er erfarne erhvervsklatre, der er IRATA-certificerede i Rope Access. De er med til at rådgive, uddanne og udføre alle opgaver inden for rope access i hele Skandinavien. Virksomheden er derfor specialiserede i at nå alle de områder, som andre fagpersoner ikke har mulighed for.

RT9 erhvervsklatrer har til opgave at lave professionelle løsninger inden for montage, reparation og vedligeholdelse på alle de svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Det kan for eksempel være vedligeholdelse af høje master og bygninger, hvor man skal klatre for at komme til.

virksomheden har nogle helt klare visioner, missioner og værdier, som er med til at kvalitetssikre deres arbejde. Virksomhedens vision er at klatring er en livsstil og med rope access har de arbejdet hårdt for at gøre deres livsstil til deres profession. De tilstræber derfor altid at løse komplicerede og komplekse opgaver. Missionen er løbende at evaluere deres rope access, sikkerhed og håndværk gennem både film og billeder. Sidst har virksomheden de værdier, at sikkerheden er omdrejningspunktet for alt de laver. Det er derfor vigtigt, at det altid er i højsædet.

Virksomhedens høje faglighed er med til at sikre kvaliteten på deres arbejde, hvor forberedelse altid er fundamentet for de bedste resultater.