Elektronisk Musiklinie

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Engelsholm Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Engelsholm Højskole
Elektronisk Musiklinie

Mix og remix musik, programmér, producér, sample og filtrér. Fordyb dig i lydens digitale univers. Mulighederne er mange, og de begynder med dit arbejde med musikken. Det vigtigste ved Elektronisk Musik på Engelsholm er ikke, hvor meget du har lavet før i tiden. Det vigtigste er, at du har lyst til og er parat til at udvikle din musik. Parat til at lære noget. Parat til at lade dig overraske af muligheder og udtryk, du ikke før kendte til. Parat til at prøve noget nyt. Alle genrer som f.eks. noise, electronica, techno/house, hiphop, drum’n’bass, dub, triphopeller lyd-installation er velkomne. Det vigtigste er, at du kommer med et åbent sind.

Kreativt miljø

Engelsholm Højskole byder på et kreativt miljø, hvor du altid vil kunne fi nde partnere til kunstnerisk samarbejde. Det gælder skolens øvrige musikelever, der f.eks. kan indgå i kompositions- og produktionssamarbejder med dig. Det gælder også eleverne på skolens øvrige kunstlinier, der kan indgå i samarbejder om installationer, performances m.m. I et miljø som Engelsholm Højskole, der emmer af kreativitet og virkekraft, er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan dine produktioner kan anvendes.

Skolens udstyr

Skolens udstyr byder på programmerne Logic, Ableton Live og Reason, men du er velkommen til at medbringe din egen computer med eget software. I dit arbejde med musikken kan du desuden inddrage skolens smukke og lækre vintageinstrumenter (fender rhodes, würlitzer, hammondorgel mm.) Du kan også gå på opdagelse i vores velvoksne vinyl-samling efter lige dét sample, du længe har ledt efter. Skolens udstyr står altid til din rådighed.

Undervisningen

Engelsholm tilbyder 16 lektioners undervisning om ugen på liniefagene. I løbet af liniens korte levetid har vi haft koncerter med folk som Bjørn Svin, Thomas Knak, Goodiepal, F.U.K.T, Badun med mange fl ere. Flere af disse har også givet workshops på stedet. Desuden samarbejder Linien med DIEM, der er Det Jyske Musikkonservatoriums elektroniske musikuddannelse, og TONESPACE, Vestjysk Musikkonservatoriums uddannelse i elektronisk musik og formidling. Så undervisningen på Engelsholm matcher den moderne musiker.


Jobmuligheder

Elektronisk musiker.