Efterårsfest eller julefrokost?

Efterårsfest eller julefrokost?

Efteråret skulle efter sigende være her, men med denne weekends fantastiske sensommer vejr kan man komme lidt i tvivl. Efteråret og vinteren er for de fleste lig med hygge og sammenkomster. Specielt julefrokosterne begynder at melde sin ankomst i hvert fald i planlægningsfasen og her er der en del at planlægge.

Alt efter budget og tema, så skal der måske bestilles mad ud af huset. Hvis det er tilfældet, så kan du med fordel se mere her.

Leder du derimod efter en cafe eller restaurant, hvor det hele kan afholdes, så kan du med fordel kigge forbi Studenterguidens byguider. De dækker alle de største danske byer og du finder startsiden med oversigt over byerne her.

I byguiderne finder du en overskuelig oversigt over f.eks. restauranter og caféer, men også barer, natklubber m.v., så du er ganske sikker på, at din fest eller julefrokost bliver en succes. Vi har nemlig været omkring stort set alle dem i byguiderne og researchet resten.

Det giver også adgang til en helt ny type af fest. Bor I f.eks. i Odense, så overvej, at tage en tur til Kolding, Aarhus eller København med guidance fra byguiderne. Det kan give en helt speciel og mindeværdig julefrokost eller fest. Det kræver selvfølgelig et vist budget, men transporten behøver ikke være så dyr. Lej et lig og del, tag toget med Orange billetter, find en tante og overnat hos osv.

Er budgettet til det, så kan der også skejes helt ud og du kan overraske vennerne med en limosine, der pludselig dukker op og kører jer til en natklub i hovedstaden. Det koster envejs op omkring 7.500 kr. med lidt forhandling, men så bliver turen også husket for altid. Og er I ti stykker, så kan det altså lade sig gøre.

Vi håber artiklen fungerer som inspiration til en fantastisk fest.