eXcellent HAIR

eXcellent HAIR

Hos Frisør Excellen HAIR finder du et frisør team med et klart mål om at gøre lige netop din behandling fuldendt. Alle frisører hos Excellent Hair står altid klar med råd og vejledning til dit hår. Derudover holder de sig løbende opdateret med de nyeste hårtrends indenfor klip, style, makeup, brudehår og farvning. Kom og oplev den hyggelige atmosfære i frisørsalonen.

Du finder altid gode parkeringsmuligheder tæt på salonen. I hele Vendelbogade (100 m fra salonen) er der gratis 2 timers parkering. Alternativt er der mulighed for parkering i C. W. Obel parkeringshus på Badehusvej 5 (150 m fra salonen).

Indehaveren af Excellent HAIR Ann Green siger selv:
"Jeg har arbejdet som frisør siden jeg blev færdiguddannet i 2003, hvor jeg tog den 4-årige frisøruddannelse. Jeg elsker at arbejde kreativt og tænke nyskabende i kort såvel som langt hår og lægger stor vægt på at holde mig opdateret gennem kurser og altid at dygtiggøre mig.


Frisør hos Excellent HAIR Kia Neve siger:
"Nøgleordene for mig er kreativitet, perfektion og tidens hårtrends. Derfor vil jeg altid gøre mit for at din klipning hos mig bliver en god oplevelse. Jeg kan godt lide mit håndværk og gør mit bedste ned til mindste detalje. Deltager jævnligt i frisørkurser for at følge med i tidens trends og hårmoder. "