Dygtig studentermedhjælper (stud. jur.) til Central Efterforskning

Arbejdsgiver: Midt- og Vestsjællands Politi

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Midtsjælland, Norden, Region Sjælland, Roskilde, Roskilde, Sjælland, Skandinavien, Øresundsregionen

Opslået: 01/08/2020

Ansøgningsfrist: 01/09/2020


Dygtig studentermedhjælper (stud. jur.) til Central Efterforskning

Midt- og Vestsjællands PolitiDygtig studentermedhjælper (stud. jur.) til Central Efterforskning

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Midt- & Vestsjællands Politi søger studentermedhjælper til Central Efterforskning, Personfarlig Kriminalitet i Roskilde.

Som studentermedhjælper i Midt- & Vestsjællands Politi, Central Efterforskning, får du et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver samt fokus på høj faglighed og kvalitet.

Arbejdet i Central Efterforskning kan bestå i visitation af indkomne sager, indhentning af erklæringer til straffesager, udfærdigelse af skrivelser til retten samt diverse administrative opgaver, herunder bilagering af straffesager, kontorarbejde mv.

Som studentermedhjælper i Central Efterforskning vil du opnå stor indsigt i det politimæssige efterforskningsarbejde og den indledende straffesagsbehandling.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk