Du skal have et studievisum

Du skal have et studievisum

Sponsoreret indhold:

Find din destination

Først skal du selvfølgelig finde ud af, hvor du kunne tænke dig at studere i udlandet. Der er jo et hav af muligheder, men det er selvfølgelig ikke alle steder, der tilbyder fag på lige præcis din uddannelse. Måske har dit universitet nogle aftaler med udenlandske universiteter. Så det første du skal gøre, er at finde ud af, hvor du vil hen og hvor du har mulighed for at tage hen.

 

Du skal have et studievisum

For at studere i udlandet skal man erhverve sig et studievisum. Dit studievisum er din adgangsbillet, og det er derfor rigtig vigtigt at have helt styr på det. Det kan nemlig ske, at man i første omgang bliver afvist. Det afhænger af din destination om det er vanskeligt eller ligetil at få et studievisum. Det kommer an på tilstanden i landet, og det kan være, at der gælder særlige regler under corona, som du skal være opmærksom på.

 

Hvis det volder problemer

Hvis det af forskellige årsager forvolder dig problemer at ansøge om visum, så kan du få hjælp til processen. Det kan være, at du er lidt sent ude og din proces skal fremskyndes. Det kan et rejsebureau eller en konsulentside hjælpe med. De kan sørge for, at der går helt ned til en halv time fra du har ansøgt til, du har dit visum. Desuden kan du få dine penge retur, hvis din ansøgning ikke bliver godkendt.