Restaurant Misu

Restaurant Misu


Det er ganske hyggeligt på Restaurant Misu og maden er rigtig god. Nyd din frokost eller aftensmad på denne asiatisk inspirerede restaurant inden turen går videre på Åboulevarden i centrum af Aarhus. Beliggenheden er fantastisk og alt imens du smager på de forskellige delikatesser, har du mulighed for at nyde den dejlige udsigt ud til åen og det pulserende, aarhusianske byliv.

Når du træder ind i Restaurant Misu, står det søde og servicemindede personale klar til at tage imod dig og din bestilling. Lokalerne er stemningsfuldt indrettet og fordeler sig ud på to etager, så der er rigeligt med plads til, at du kan tage dine venner og/eller familie med på Restaurant Misu.

Det asiatiske køkken er meget spændende og vældig populært blandt mange. De asiatiske delikatesser er specielt velkendte for den aromatiske måde, hvorpå maden krydres, marineres og tilberedes. Skip rugbrødsmaden til frokost og prøv noget nyt og spændende! Alt afhængig af, om du vælger at spise frokost eller aftensmad, kan du hos Restaurant Misu vælge mellem et væld af forskellige delikatesser fra det asiatiske køkken. Du kan vælge imellem alt fra krydrede nudelsupper, smagfulde stegte ris med kylling og grøntsager til de stegte tigerrejer i sursød sovs. Derudover kan også enten gå amok i den store buffet, eller nyde en portion smagfuld sushi. Som du læse, har Restaurant Misu rigtig meget at byde på. Uanset hvad du vælger, sørger de dygtige kokke for, at den mad du bestiller bliver tilberedt på allerbedste vis. Priserne på restauranten er ganske rimelige, og du får noget rigtig lækkert for pengene.

Hvis du er interesseret i at holde et selskab, har du også muligheden for at holde dette hos Restaurant Misu. Du kan få reserveret hele den øverste etage og smage på lidt forskelligt fra det asiatiske køkken.

Hvis du har lyst til at smage noget autentisk asiatisk mad, er Restaurant Misu noget du helt bestemt skal prøve.
Adresse

Åboulevarden 64, 8000 Århus C.


Kontakt info

Tlf.: 86 13 69 66


Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 11:00 - 22:00
Lørdag: kl. 11:00 - 22:00
Søndag: kl. 12:00 - 22:00


Website

Restaurant Misu's website


Restaurant Misu
Restaurant Misu
Restaurant Misu
Restaurant Misu