Dorthe C

Hos Dorthe C får du en professionel behandling, hvor dig og dine ønsker er i fokus. Her bliver der brugt tid på kvaliteten, og det ses både i håndværket og i valget af produkter. Så hvis du elsker at være midtpunktet og blive forkælet med kvalitetsprodukter, så er Dorthe C lige noget for dig!

Professionel behandling


Hos Dorthe C møder du et veludannet Team af 5 friske frisører, der står klar til at give dig en god og personlig behandling. I salonen mærker du hurtigt den hyggelige og professionelle atmosfære, hvor det er dig der er i fokus, fra du kommer til du går. Uanset om du ønsker et helt nyt look til dine lokker, eller foretrækker det gode gamle, så skal frisørerne nok gøre alt for at opfylde dine ønsker. Hvis du er i tvivl om fremtiden for dit hår, skal du ikke være bekymret. De dygtige frisører skal nok komme med ideer og forslag til dit fremtidige look. Selvom frisørerne hos Dorthe C er dygtige og veluddannede med den 4-årige frisøruddannelse, er det aldrig for sent at lære nye tricks. Derfor uddanner de sig løbende, så de kan give dig den bedste behandling af dit hår. Så du kan rolig læne dig godt tilbage i salonstolen, og nyde forvandlingen af din hårpragt, mens frisøren tryller med saksen.Produkter


Hos Dorthe C er kvaliteten i højsæde, og derfor har de selvfølgelig også skønne produkter, der matcher kvaliteten i salonen. Her bruger de produkter fra nogle af de største mærker, som f.eks. L’Oréal Professionnel, Kérastase Paris og modehuset Balmain Paris. I salonen anvender de INOA farver fra L’Oréal Professionnel som er en teknisk revolution, der giver dig det bedste resultat. Disse farver er uden ammoniak, og giver dig den smukkeste farve, med står holdbarhed. Det kan jo nærmest ikke blive bedre. Så skynd dig ned i salonen til god snak om dit hårs fremtid!