District Annam

District Annam er en vietnamesisk restaurant, du finder på Mikkel Bryggers Gade 2 i København K. District Annam byder på lækre retter i skønne omgivelser. Den vietnamesiske restaurant ligger i hjertet af vores hovedstad - nemlig tæt på både Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen. Nemt at finde - også for dig, der ikke bor i København.


District Annam har et spændende menukort til henholdsvis frokost og aften. Her finder du et udvalg af spændende vietnamesiske retter til fornuftige priser taget kvaliteten i betragtning. Her får du lækker mad for dine penge. Hvis du er vild med det asiatiske køkken, er District Annam næsten en sikker vinder. Du kan finde menukortet ved at trykke her


Indretningen i restauranten inviterer til hyggelige stunder med mennesker, du holder af. Varme toner pryder restaurantens interiør, og det er tydeligt, at der ved indretningen er blevet tænkt over detaljerne. Personalet i District Annam tager imod dig med et stort smil, når du ankommer, og står klar til at give dig en god service. Serviceminded personale og dejlige omgivelser kombineret med lækker mad - dét er, hvad vi kalder for en god cocktail. District Annam er et oplagt sted, hvor du kan starte din weekend med manér eller fejre, at du lige har veloverstået en svær eksamen.


Hvis du endnu ikke er helt overbevist, vil vi råde dig til at besøge District Annam på Instagram. Her kan du hurtigt danne dig et indtryk af maden og atmosfæren i restauranten. Én ting er klart. Hos District Annam er der virkelig kælet for detaljen ved æstetikken og anretningen af maden. Du kan også finde District Annam på Facebook. Her er der i skrivende stund 1437 mennesker, der synes godt om restauranten, og hvis du er interesseret i at høre, hvad tidligere gæster synes om District Annam, kan du på Facebook læse, hvad tidligere gæster har skrevet om stedet.