Dianas Pizzaria

Dianas Pizzaria

Kan i aldrig helt blive enige om der skal italiensk, mexicansk, amerikansk eller bare helt almindelig grillmad på menuen, så er Dianas Pizzaria i Roskilde det helt rette sted at bestille fra, her kan du nemlig få det hele og mere til. Her får du 4 forskellige slags pizzaer, de almindelige og som familiepizzaer, deep pan, indbagt og pizza sandwiches, udvalget af burgere er stort, pitabrødene og durum er hjemmelavede og de lækre burritos og nachos er dejligt velsmagende.


Dianas Pizzaria ligger på Schmeltz Pl. 3 i Roskilde, lige bag gågaden og ikke langt fra Roskilde Gymnasium og Roskilde Domkirke. Med de 4,3 stjerner på Hungry.dk, er man ikke i tvivl om, at dette er en særdeles vellidt restaurant. Kunderne er meget tilfredse, og melder om utrolig lækker mad, hurtig levering og venligt personale.


Menukortet hos Dianas Pizzaria er stort og spændende, her er i sandhed noget for enhver smag. Du får lækre pizzaer med velsmagende fyld, saftige burgere, fx mega bacon okse med 400 grams bøf og hjemmelavet brød, okse cheese burger med 180 grams bøf eller bøfsandwich, delikate pastaretter som spaghetti carbonara og er man i humør til en velstegt bøf, får du her pebersteak, engelsk bøf og entrecote, alle med lækkert tilbehør og til fornuftige priser.


Dianas Pizzaria ligger meget centralt i Roskilde på Schmeltz Pl. 3, og ønsker man at afhente, er der rigeligt med parkeringspladser. De friske bude, kører også gerne maden hjem til dig, så du kan roligt læne dig tilbage og bestille.