Designerbriller til en studievenlig pris!

Designerbriller til en studievenlig pris!

De fleste anerkendte og prestigefyldte magasiner bringer ofte annoncer og artikler af dyre designerbriller, som du højest sandsynlig først har råd til, når du engang er færdiguddannet og med fuldtidsjob (med mindre du altså vil leve af havregryn det næste år). Men bare rolig! StudenterGuiden har netop fået et fantastisk tip, som vi er enormt glade for at kunne dele med dig. Du kan nemlig nu få designerbriller til en overkommelig pris fra CrossEyes, som er et brand der henvender sig direkte til studerende.

Grunden til den lave pris skyldes, at de har skåret alle unødvendige mellemled fra. Et eksempel herpå er, at de ikke bruger penge på dyre modeller, men derimod bruger deres egne kunder. “Vores ansigt er dit ansigt” lyder deres koncept. Et koncept som du let kan drage fordel af. CrossEyes arrangerer workshops, hvor du blandt andet kan være med til at designe dit helt eget stel, som dernæst bliver produceret på deres fabrik i Kina. Andre tilbud som du kan drage fordel af, er deres makeup-aftener, hvor du kan blive rådgivet af professionelle stylister.

CrossEyes er et ungdommeligt firma, hvilket deres samarbejde med Northside Festival i 2015 om en bæredygtig solbrillekollektion er et eksempel på.

Du kan finde CrossEyes i de danske universitetsbyer og få tips og råd til, hvilke briller der giver dig det bedste look. Hvis du er i tvivl om dit syn, kan du også få en gratis synstest. 

Tjek CrossEyes ud på deres hjemmeside eller følg dem på Instagram og Facebook.