Denhardt Hårdesign

Denhardt Hårdesign

Denhardt Hårdesign er en hyggelig og nytænkende herre- og damesalon et par minutter fra Aalborg centrum og tæt på Aalborg Sygehus. Hos Denhardt Hårdesign er du som kunde altid i centrum og din frisør lægger stor vægt på at have god tid til at drøfte dine ønsker og behov. Det er vigtigt, at du hos Denhardt Hårdesign føler dig tryg, og din frisør har altid den nyeste information vedrørende produkter og materialer, så du altid får den bedste behandling.

Når du vælger at blive klippet hos Denhardt Hårdesign, så vælger du også en frisør som har fokus på kvalitet og velvære. Du vil opleve, at du som kunde er i centrum og får en kompetent vejledning i valg af frisure og behandlinger, og opnår det resultat du er tilfreds med. Denhardt Hårdesign bruger hovedsageligt økologiske og miljøbevidste produkter til håret og behandlingerne. Du kan med fordel bestille en tid hos Denhardt Hårdesign på deres onlinebooking. 

Bestil en lækker behandling med studierabat!

Hos Denhardt Hårdesign bruger de økologiske og miljøvenlige produkter, så du slipper for skadelige kemikalier i dit hår, der kan fremkalde allergiske reaktioner. At vælge miljøvenlige produkter og behandlinger er en fornuftig investering i dit hårs fremtid - især hvis du vil bevare dit hårs glans og fylde. De mange lækre produkter som fx Sexy Hair Organic, Men-u og Necci kan købes i salonen, og sammen med frisøren finder i de helt rette til din hårtype og behov.

Denhardt Hårdesign er uden tvivl en populær og velbesøgt salon blandt de studerende i Aalborg, og med de fornuftige priser, skønne frisører og behagelige behandlinger, forstår man det udmærket. Vi har på Studenterguiden.dk ikke haft andet end rosende tilbagemeldinger fra kunderne, der med glæde anbefaler Denhardt Hårdesign og deres professionelle behandlinger.

Priserne er meget fornuftige hos Denhardt Hårdesign - her er priserne på de mest populære behandlinger: Herreklip - 289,- Dameklip altid incl. vask og føn - 365,- Farve/ Refleks - fra 370,-

Book din tid online allerede nu!

 

 Bestil tid online


Adresse

Mølleparkvej 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 9812 6140


Åbningstider

Mandag     09:00 - 17:00
Tirsdag     09:00 - 19:00
Onsdag     09:00 - 17:00


Torsdag    09:00 - 17:00
Fredag      08:00 - 17:00
Lørdag      Efter aftale


Website

Denhardts Website


Denhardt Hårdesign
Denhardt Hårdesign