Drive Trafikskole


Drive Trafikskole er en sammenslutning af de tidligere køreskoler: BS Trafikskole, PD Køreskole, ABG Køreskole, Herlev Køreskole og Drive Trafikskole, som alle har været førende køreskoler i Ballerup, Skovlunde og Herlevområdet. Som elev hos Drive Trafikskole får du derfor en køreskole med stor erfaring og geografisk bredde.

Hos Drive Trafikskole får du et team af dygtige, tålmodige og rutinerede kørelærere, der giver dig den bedste undervisning, som både er lærerig og underholdende. 

Med Drive Trafikskole får du en køreskole som giver dig en tryg oplevelse, samtidig med at du tager kørekort til en fair pris.
Selvom Drive Trafikskole måske ikke har den billigste lovpakke på markedet, kan det i sidste ende godt betale sig at betale lidt ekstra, og så få kørekortet i første forsøg. Husk! Det rekordbillige-slå-til-tilbuds kørekort kan ende med at blive det dyreste med et utal af ekstra køretimer og dumpede prøver.

Køreskolen har flere teorilokaler fordelt i nærområdet omkring Storkøbenhavn, Egedal, samt Holbæk, så du kan du tage dit kørekort i Ballerup, Herlev, Skovlunde, Stenløse og nu også i Holbæk. På den måde kan du selv vælge, hvor du vil tage kørekort, efter hvad der passer bedst ind med din hverdag.

Priser på lovpakken:
Teorikursus ubegrænset 1.995,-
Manøvrebane, 4 lekt. á 45 min. 1.950,-
16 kørelektioner (á kr 360,-) 5.760,-
Køreteknisk anlæg (glatbane) 2.000,-
Lektionsplan 120,-
Normal pris 11.825,-

PRIS STORKØBENHAVN 8.990,-
PRIS HOLBÆK 9.990,-
Adresse

Øresundsvej 44 2300 København S


Kontakt info

Telefon: (+45) 22 22 25 11
E-mail: info@drivetrafik.dk


Website

Drive Trafikskole's website