Den første aften i skævt selskab

Den første aften i skævt selskab

I går aftes oprandt så dagen, hvor en af Danmarks ældste og mest traditionsbundende revyer hav-de premiere, da Studenterrevyen blændede op for årets forestilling med titlen Alle Lige Skæve.

En udsolgt sal i Folketeaterets smukke rammer oplevede et veloplagt skuespillerhold, der gav den på alle tangenter i et moderne Grease-medley og som sodomielskende ungkarle, men som også gav de fremmødte noget at tænke over på vej hjem med emner som abort, overforbrug og statslig regulering af nydelsesmidler.

Kapelmester og 10 års jubilar Kim Preuthun sørgede sammen med sine tre musikere for et fanta-stisk lydunivers, hvor den ene ørehængende melodi afløste den anden. Melodier skrevet af så for-skellige komponister som bl.a. Charlie Chaplin, James Price og Kim Preuthun selv.

Som navnet også antyder, er Studenterrevyen først og fremmest en revy rettet mod det yngre publikum, hvilket manifesterer sig i højt tempo på scenen, kontroversielle emnevalg og billetpriser på 60 kr. for unge med gyldigt studiekort, hvilket allerede har medført flere udsolgte aftener.

Studenterrevyen 2011 spiller frem til 9. april med start 19.30 på hverdagsaftener og 16.00 på lør-dage.

Billetter til Studenterrevyen kan fås på 33 32 15 11 eller via Billetnet.

Revyen kan findes på alleligeskæve.dk og foreningens side studenterrevyen.dk.