De Choix

De Choix

På det skønne Vesterbro i København, ligger den stilfulde og hyggelige frisørsalon De Choix. Salonen er en såkaldt Grøn Salon, hvilket indebærer, at både farver og produkter er nøje udvalgt med omtanke for ikke bare din sundhed, men også for miljøet, så det bliver belastet mindst muligt. I salonen finder du farver uden kemi og ammoniak, og lækre kure som olaplex, der kan friske selv de mest kedelige lokker op. Der er skønne produkter til alle hårtyper, og de dygtige og søde frisører har altid et godt tip til netop dit hår, og går langt for at opfylde dine ønsker.


Bestil din tid online - Husk der er studierabat!


I de velindrettede og flotte lokaler, bliver du hurtigt vist til rette i en af salonens fine stole. Du kan nyde godt af det store udvalg af modemagasiner, og måske finde inspiration til dit næste look. De veluddannede frisører tager deres håndværk meget seriøst, og sørger altid for, at du går derfra tilfreds og glad. Det er vigtigt hos De Choix, at alle frisører har den 4-årige frisøruddannelse, og den høje kvalitet der ses i salonen gør også, at den er yderst populær blandt deres kunder. Hos De Choix bestræber de sig altid på, at give den bedste vejledning og behandling, og derfor er alle frisører ofte på kurser, så de hele tiden er opdaterede og med på den nyeste trend.


Hvad end du skal have frisket en farve op, have spidserne klippet, farvet brynene eller den helt store tur, står de klar med store smil og masser af ideer hos De Choix. Den uovertrufne service ses nærmest ikke andre steder, og du er ikke tvivl om, at du er i gode hænder, i det øjeblik du møder de dygtige frisører. De formår altid via en god dialog, at nå frem til det resultat du ønsker, og de lader dig aldrig gå ud af døren, medmindre de er fuldstændigt tilfredse. Man skulle tro, at dette ville være en omkostelig affære, med hos De Choix er priserne så alle kan være med, fx får du Dameklip til bare 480 kr. og Herreklip til kun 380 kr. Desuden er der 20 % studierabat, så her har alle muligheden for virkelig at blive forkælet.


Kunderne er ikke i tvivl, læs deres anmeldelser fra De Choix' Facebook-side;
"Fantastisk oplevelse! Dejlig atmosfære i salonen og meget kompetente frisører. God professionel rådgivning og jeg kom derfra med det hår jeg gerne ville. Jeg kan kun anbefale andre at besøge salonen! Stærkt tilfreds." 


"Simpelthen en fantastisk salon. Der bliver lyttet til, hvad man gerne vil med håret, men samtidigt bliver man også fortalt, hvis det ikke vil fungere. Olaplex behandlingerne er især at anbefale - også som en stand alone behandling. Efter mange års filtre i håret behøvede jeg ikke en børste for at rede det, blot mine hænder."


Vil du have det bedste ud af dit hår? Bestil online her!


På Studenterguiden.dk har vi kun kunnet finde utrolig flotte anmeldelser af De Choix, her er uden tvivl en salon i absolut særklasse. De dygtige og meget kompetente frisører er lige niveauet bedre end de fleste, de ikke bare lytter, men forstår virkelig deres kunders behov og ønsker, og er generelt bare en fornøjelse at besøge. Skal du klippes, have råd og vejledning eller en skøn kur, så kig ind forbi De Choix, og nyd den afslappende stemning og behandling - God fornøjelse.Få en lækker behandling - book din tid med det samme!