Crowdlending guide – begynderguide til Crowdlending investering

Crowdlending guide – begynderguide til Crowdlending investering

Annonce


Er du også blevet interesseret  crowdlending investeringer er for noget, så er der ingen tvivl om at denne artikel er oplagt til dig. Her vil vi nemlig komme med en kort guide til hvad crowdlending er for noget og hvordan du kan komme nemt og enkelt i gang med at investere dine penge i crowdlending, uden at begå de helt store begynderfejl. 


Hvad er crowdlending?


Crowdlending er en måde at investere på, hvor man kan låne sine penge ud til andre, og til gengæld modtage renter til gengæld for sit udlån. Her er det altså muligt at overtage bankens rolle ved at låne dine egne penge ud, som måske bare havde stået på en konto og mistet værdi til inflationen. Med crowdlending kan du altså få mulighed for at få låne din opsparing ud som i teroien ikke havde gjort andet end at stå og samle støv, hvor man i stedet kan få en månedlige rente som ofte er mellem 8 og 14% om året, hvilket er langt mere end hvad man kan forvente med f.eks. aktier. 


Hvilken crowdlending platform er den bedste?


Den bedste crowdlendingplatform er svær at sige, fordi der er mange forskellige holdninger til hvilken crowdlending platform der er bedst afhængig af hvad man lægger vægt på som investor. Men de bedste crowdlending platforme er naturligvis dem der giver nogle af de højeste afkast og giver mest sikkerhed i forhold til afkastet. Så det er svært at sige hvilken af dem der er dem der er bedst, men vi kan lige præsentere et par af dem her.Mintos


Mintos er en af de største platforme i hele verden og derfor også en af de mest valgte, hvilket naturligvis også giver en form for sikkerhed, ved at der er så mange investorer hos platformen. Der er også en af de få platforme der har skabt overskud på meget kort tid, hvilket naturligvis også er en vigtig ting at have i mente når man snakker sikkerhed. 


Fast invest


Fast invest er en af de lidt nyere platforme i forhold til Mintos, men ikke desto mindre, så har de vundet stort ind hos investorer fordi de har nogle af de højeste afkast og mulighed for at komme ud af sine investeringer indenfor kun 1 hverdag, hvilket er langt hurtigere end hos andre platforme.