Cowboy Burger

Cowboy Burger

Leder du efter store og velsmagende burgere, stopper din søgning her hos Cowboy Burger på Frederikssundsvej 111. Her får du de saftigste burgere med pragtfuld dressing og knasende velkrydrede kartoffelbåde. Du kan også få lækre sandwiches, durum og hjemmelavede pitabrød.


Cowboy Burger har mange og rigtig flotte anmeldelser på Hungry.dk, kunderne ytrer blandt andet, at leveringen er hurtig, maden er godt pakket ind og holder på smag og varme, og at servicen er helt i top. Kunderne kommer gerne igen og fortæller, at Cowboy Burger er deres favorit burger sted. Cowboy Burger ligger i København NV, lige overfor Suzuki bilforhandleren på Frederikssundsvej.


Det indbydende menukort er næsten udelukkende bestående af deres helt store stjerne, nemlig burgeren. Der er mange lækre varianter at vælge imellem, særligt er kunderne vilde med triple cheese burgeren med amerikansk chilidressing, cheddarost, emmentaler, gouda ost, agurk og rødløg, samt ranch burgeren med honning-sennepsdressing, sprødstegt bacon, cheddarost og løgringe. De sprøde pommes frites og krydrede kartoffelbåde fuldender menuen, som kan skylles ned med en læskende sodavand.


Når du har bestilt hos de venlige medarbejdere hos Cowboy Burger, kan du sætte dig tilbage og vente på at få maden leveret, og er du i nærheden, er du også meget velkommen til at afhente på Frederikssundvej 111, hvor der er rig mulighed for at parkere ude foran.