Colosseo Pizza & Grill


Hos Colosseo Pizza & Grill på Amager får du ikke bare lækre italienske pizzaer med sprød bund, men også lækker grillmad til hele familien. Her er de store hjemmelavede burgere et kæmpe hit, de velsmagende autentiske pastaretter får tankerne til Italien og den græske gyros er heller ikke at komme uden om. Colosseo Pizza & Grill laver også lækre grillretter som grillkylling, chicken wing og fiskefilet, samt de sprødeste pommes frites i København

Du finder Colosseo Pizza & Grill på Backersvej 38 i København S, Bagved Sundby Kirkegård og Amager Hospital og få minutters gang fra Lergravsparken Metro station. De fine anmeldelser på Hungry.dk taler sit tydelige sprog, her er en vellidt og godt besøgt restaurant, med glade kunder. Elitesmileyen sikrer dig også, at der er styr på fødevarehåndteringen og at råvarerne altid er friske.

Menukortet er indbydende og spændende, blandt de mange retter finder du de lækre pizzaer, både de velkendte som et godt dansk pizzaria laver dem, men du får også klassiske italienske pizzaer uden tomatsauce, i stedet med lækkert fyld som kartofler, løg, rosmarin, mozzarella og olivenolie. Colosseo Pizza & Grill laver også de lækreste burgere, New York Burger med 200 g. oksekød, cheddarost, bacon, hjemmelavet aioli er én af kundernes helt store favoritter, og er du bare lækkersulten, fårs også de skønneste desserter.

Skal aftensmaden være nem og velsmagende, så kig ind forbi Hungry.dk.
Website

Colosseo Pizza & Grill's website