Cockney Pub

Cockney Pub


Cockney Pub er en dejlig pub med en meget afslappet stemning.

På Maren Smeds Gyde 8 i Aarhus finder du Cockney Pub. Denne pub har en rigtig god placering i hjertet af Aarhus. Tæt på både Latinerkvarteret og Åboulevarden ligger Cockney Pub. Pubben har en rigtig god placering, hvis du har planer om at udforske det aarhusianske byliv. Det er et godt sted, hvor i kan starte byturen eller blot et sted, hvor du sammen med vennerne koble fra efter en lang dag.

Cockney Pub er et af de populære engelske pubs i Aarhus. Først og fremmest er indretningen et hit hos mange, da den er stærkt inspireret af den klassiske engelske pub stil, som vi efterhånden kender ret godt. Derudover har Cockney Pub et rigtig stort udvalg af forskellige drikkevarer på menukortet. Der findes særligt et væld af muligheder, når det kommer til øl. Du kan vælge imellem alt fra en classic pilsner, påskebryg og porter til black magic woman stout og orange moon hvedeøl. Der er en masse at vælge imellem og de koster stort set alle 48,-/½ l. Hvis du hellere har lyst til en kold cider, så tilbyder Cockney Pub også det. Hvis du ikke har lyst til at drikke alkohol, så fortvivl ikke. Cockney Pub har også muligheder for dig, der hellere vil nyde en sodavand eller en alkoholfri øl.

Nogle aftener afholdes der også forskellige events hos Cockney Pub. Du kan tage med til quizaften eller lytte til live jazz om søndagen. Uanset hvad, så er der altid god stemning, når du træder ind på Cockney Pub. Når vejret er til det, kan du også vælge at sidde udenfor.

Hos Cockney Pub kan du altid få en god snak med udskænkeren, eller med de andre kunder. Vil du have en god aften med gutterne i en uformel atmosfære, uden du behøver at stramme maven ind -og sætte håret perfekt, så er Cockney Pub stedet for dig.
Adresse

Maren Smeds Gyde 8, 8000 Aarhus C.


Kontakt info

Telefon: 23 35 35 40


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 22.00


Tirsdag - onsdag: 11.00 - 00.00


Torsdag: 11.00 - 00.00


Fredag - lørdag: 11.00 - 02.00


Søndag: 12.00 - 21.00


Website

Cockney Pub's website


Cockney Pub
Cockney Pub
Cockney Pub
Cockney Pub