Cock´s and Cows


En restaurant der elsker burger og cocktails - deraf det særprægede navn. Her finder du uden tvivl lækre burgere af højeste kvalitet og cocktails der siger spar 2. Det bliver vel ikke meget bedre end sprut og en god burger, vel?

Burger og cocktails

I det eksklusive kødbyen midt i København finder du burgerrestauranten Cock´s and Cows, hvor det er burgere og cocktails der er på menuen, og de er selvfølelig af højeste kvalitet. Burgerrestauranter finder du overalt i den travle storby, og de har alle hver deres signatur. Hos Cock´s and Cows er det de lækre bøffer og de gode cocktails der kendetegner det kvalitetsbevidste spisested. Det er et sted lidt udover det sædvanlige og det ses tydeligt på deres ekstravagante menukort, hvor de fokusere på organiske råvarer. Hvis du ikke en klassisk kødelsker, kan du prøve en af deres vegetariske burgere, som f.eks. The Treehugger med zucchinibøf, permesan og hvidløg, med tomatsalsa og fritter, eller en Kevin Veegan med rødbedebøf, creme af kikærter og ærter, salat og salsa. Hvis du derimod er vild med kød, kan du kaste dig over en af de mange burgere der fås med både kylling, oksekod, steak eller bacon. Der er også flere forskellige starters, både til vegetaren og kødelskeren, bestående af grøntsags stave med dip, BBQ ribs eller wings og chili cheese balls. Hvis du mangler noget til den søde tand, kan du kaste dig over caramel Popguns med saltet karamel popcorn på mørk chokolade, toppet med cremet vanilje is. Det er noget udover det sædvanlige, men smagen vil overraske dine smagsløg. Velbekomme!

Natmad på farten

Kødbyen er stedet der (næsten) aldrig sover, og er det oplagte sted at feste. Nu har du mulighed for en god bid natmad inden du skal feste natten lang. Cock´s and Cows holder nemlig åbent til 01:30 hver fredag og lørdag så du ikke skal danse hele natten på tom mave. Det perfekte pitstop. Spørg efter natmadsmenuen og snart er du mere end klar til en god bytur med vennerne. Vi ses på Cock´s and Cows.
Adresse

Kødboderne 7
1714 København V


Kontakt info

Telefon: 69 69 60 00


Åbningstider

Mandag:  Lukket
Tirsdag:   16–22
Onsdag:  16–22
Torsdag:  16–00
Fredag:   11.30–02
Lørdag:   11.30–02
Søndag:  11.30–22


Website

Cock´s and Cows's website