City-Driver.dk - kørekort på den fede måde


Er det endelig blevet tid til at tage kørekortet, men du ved ikke hvor?  Køreskolen City-Driver i hjertet af Aarhus er klar til at hjælpe dig, og tilbyder en professionel køreskole med dygtige kørelærer.

Klar til vejene!

​Hos køreskolen City-Driver på Silkeborgvej 62, i hjertet at dejlige Århus, tager du kørekort på dine præmisser. Her får du god grundig undervisning, så bliver en dygtig bilist, der er udrustet til livet bag rettet. Det er vigtigt at du bliver en ansvarsfuld kører der er risikobevidst omkring færdslen på vejene. Selvom det er en uddannelse du tager, så skal du også have det sjovt og få en god oplevelse med dine første ture på de danske veje.

Priser.

Ubegrænset teoriundervisning                                kr. 1.595,-​

Manøvrebane 4 lektioner                                          kr. 1.395​,-

Glatbane 4 lektioner                                                   kr. 1.595​,-

Køretimer, 16 obligatoriske á kr. 500,-                    kr. 8.000,-​

​​Rabat, ved betaling ved holdstart                             kr. 590,-​

​Pris for den obligatoriske køreundervisning           kr. 11.995,-

Mange muligheder!

​Hos City-Driver kan du også uddanne dig til kørelære, hvis du bare føler at dit hjerte tilhøre livet på vejen. Derfor er de på køreskolen naturligvis opdateret med den nyeste viden indenfor kørekortområdet, og det er din sikkerhed for, at du får den optimale undervisning på vejen mod dit kørekort.

City-Driver køreskolen er medlem af Dansk Kørelærer-union, hvilket er din sikkerhed for en organiseret køreskole med garantifond. 
Adresse

Silkeborgvej 62, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 40430042


E-mail:claus.lundby@gm


Website

City-Driver.dk - kørekort på den fede måde's website