Charlies

Charlies


Århus har en smadder hyggelig café lige midt i centrum ikke langt fra Åboulevarden og Domkirken. Charlies, som caféen hedder, har sin helt egen charme på samme måde som Århus midtby har det. Det har flere aviser og online medier også erfaret da caféen har vundet prisen for bedste sandwich i 2007, 2008, 2009 og 2011. De har fået 5 stjerner af Jyllands Posten, Århus Stiftstidende, 24 timer og har vundet Mango Spotprisen i 2008. Charlies Café deltager desuden årligt i opløbet om at være Byens Bedste Café, som er et større event der afholdes af AOA.

En af de gode grunde til at vælge Charlies er den specielle stemning der er på stedet. Stilen er i bedste New Yorker og Pariser stil, så hvis du savner en tur på cafe i de store udenlandske byer, kan du få stillet lidt af din sult her, både ordret og stemningsmæssigt.

I to etager kan du på Charlies blandt andet nyde den populære Charlies Burger med en solid 200 grams bøf, burgerbolle, frisk salat, tomat, rødløg, syltede agurker, cheddarost og bacon, samt farmer fries og hjemmelavet burgerdressing, chilimayo eller aioli til. Et andet punkt Charlies udmærker sig på, er ved altid at servere friskbrygget kaffe som for eksempel Cafe Latte, Cappuccino, Espresso eller blot almindelige kaffe. Kaffebønnerne er nøje udvalgte og sikrer dig en fuldendt kaffeoplevelse.

Hvis du gerne vil hente en burger til frokostpausen, så kan du forudbestille på deres hjemmeside for en 10’er, betale online og vælge afhentningstidspunkt. Du kan bestille din friske burger eller opkvikkende kaffe forud her.

Servicen er ligeså toplækker på Charlies, som deres burgere er. Altid smilende personale der har en god humor. Du kan sidde udenfor i det gode vejr om sommeren og der er også åben om søndagen. Så har du været en tur i byen om lørdagen kan du få en rigtig lækker brunch søndag morgen. Husk at hvis du er studerende, så får du 10% rabat ved fremvisning af studiekort uanset hvilken dag på ugen du kommer.

Læs mere om Charlies takeaway her.

Studenterguiden anbefaler at du tager pulsen på det kulinariske Århus ved at prøve Charlies Burger eller måske en gang brunch eller cafe latte. Så kan du også selv smage dig til om de fortjener endnu en pris for deres hjemmelavede burgere i det kommende års lokale konkurrence. Kig forbi eller bestil online her.


Studenterrabatter

Hver dag kan alle studerende ved fremvisning af studiekort få 10% rabat på alt hos Charlies
Adresse

Guldsmedgade 17
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 8619 3792
E-mail: info@charlies-cafe.dk


Åbningstider

Søndag – Torsdag: 11:00 – 20:00
Fredag – Lørdag: 11:00 – 21:00


Website

Charlies's websiteCharlies
Charlies
Charlies
Charlies