Centersalonen

Centersalonen


På Blå Gade i Rosengårdscentret i Odense, finder du Centersalonen. Salonen er nemt tilgængelig og der er rigelig med mulighed for parkering, da Rosengårdcenterets parkeringsplads er enorm og derudover er den gratis. Centersalonen er en velbesøgt frisørsalon hvor tidsbestilling ikke er nødvendig. Der er som regel en af deres frisører, der står klar til at give dig din drømmefrisure. – Dog hvis du har en særlig yndlings blandt de dygtige frisører, bør du ringe og lave en aftale på forhånd. Hvis du alligevel ønsker at booke en tid, kan du gå ind på deres website og bestille en tid, eller ringe til salonen og lige tjekke om din foretrukne frisør har en tid til dig.

Alle salonens frisører deltager løbende på kurser og deltager i konkurrencer i hele Europa, og har gennem årene hentet mere end 20 sejre med hjem. Derudover deltager de også i en masse kurser, der er med til hele tiden at gøre dem bedre og være med på de nyeste klippe- og farveteknikker. Dette betyder for dig som kunde, at de her altid er klar med råd og vejledning til dig, der mangler inspiration og idéer til hvad der skal ske med dit hår. Ud fra dine ønsker, samt de dygtige frisørers erfaringer, kan i sammen finde en frisure, der passer netop til dig og dine behov. Derfor skal du ikke være bange for at ligge dit hår i deres hænder, de ved hvad de laver og hvad der er bedst for dit hår. Derudover har de styr på de seneste trends og tendenser indenfor hårmoden. I salonen går de meget op i at du har det godt,

Endvidere står de i salonen klar med et væld af professionelle produkter, der hjælper dig med at holde din frisure vedlige, samt giver dig en følelse af salonhår, hver gang du gør brug af produktet. Naturligvis er de altid klar til at rådgive dig i, hvad du skal bruge til at styrke dit hår og din frisure. Disse produkter er ikke blot en del af deres sortiment, som du har mulighed for at købe. De er også en del af deres behandling, når du sidder i frisørstolen og skal forkæles. Herved ved de også hvilke produkter, der passer til dit hår og hvordan du får det mest muligt ud af dem.  
Adresse

Rosengårdcentret 27, Blå Gade
5220 Odense SØ


Kontakt info

Telefon: 6615 9353

Mail: info@centersalonen.dk


Åbningstider

Mandag - fredag:        9.30-19.00

Lørdag:                       9.30-17.00

1.Søndag i måneden: 10.00-17.00