Castenskiold

Castenskiold


Castenskiold er nok det mest eksklusive sted på Åboulevarden med en exceptional lækker indretning og med uddannede tjenere. Det er en supperclub placeret midt i Århus, som ligger lige ved åen.

Michelin guiden beskriver Castenskiold: ”something a little different”. Ærlighed og personlighed er for Castenskiold særdeles vigtige, og er derfor altid i højeste fokus. Der serveres altid mad og vin, som de selv er stolte af, og for dem er det den ærligste servering. Der er frie rammer og muligheder for at udholde sig hos Castenskiold, men ikke mindst er der masser af nærvær. Din tilstedeværelse er af deres højeste interesse, og de gør derfor deres ypperligste for at tilfredsstille dine behov, uanset om det omhandler mad, vin eller cocktails. God mad er nemlig alles ret! De smukke rammer er det ekstra krydderi, som giver dig en sanselig oplevelse. Restauranten har en indbydende atmosfære, som med det samme får dig til at føle dig hjemme. Du kan læne dig tilbage og nyde maden med velbehag.

På Restaurant Castenskiold lægges der vægt på kvalitet, og det ses tydeligt lige fra det øjeblik, man træder ind af døren. Stedet er fantastisk flot opbygget - på en måde, der gør det rigtigt hyggeligt være gæst på stedet. Tjenerne er flinke og dygtige i alle aspekter, og maden og drinksene er af en meget høj kvalitet. Castenskiold skal afprøves, og kan du lide at blive forkælet, vil du nok komme igen og igen.
Castenskiold er ikke mindst med indbygget Natklub. Det er en eksklusiv og moden natklub, hvor vægten er på de gode oplevelser og god service. De dygtige DJs sørger for lækker musik, hvis ikke scenen allerede er indtaget af etablerede kunstnere, der giver natten sit helt eget præg.

Adresse

Åboulevarden 32, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 18 90 90
E-mail: restaurant@castenskiold.dk


Åbningstider

Søndag - Mandag: Lukket
Tirsdag - Onsdag: 17:00 - 22:00
Torsdag: 12:00 - 22:00
Fredag: 12:00 - 05:00
Lørdag: 12:00 - 05:00


Website

Castenskiold's websiteCastenskiold
Castenskiold
Castenskiold
Castenskiold