Caspars


Det er aldrig blevet mere trendy end nu at servere sund mad, og det har man fundet ud af hos Caspars på Algade 55 i Aalborg. Her er omdrejningspunktet nemlig sund og lækker mad, som serveres i behagelige omgivelser. Alle dage på ugen kan du komme og få et velsmagende måltid, som samtidig giver et plus på sundhedskontoen.

Når du træder ind ad døren hos Caspars, bliver du mødt af en meget afslappet atmosfære. Der er sat borde op, så man kan sidde ned og spise. Men da der også er takeaway, vil der i løbet af dagen være mange kunder, der kommer ind og ud af spisestedet. Caspars kalder sig selv for en ‘Urban Food Bar’. Det er også det indtryk, man får af at komme og spise det. Det er moderne lokaler, som næsten giver associationer til en café i New York. 

Caspars har eksisteret siden 2016, og er et frisk pust til caféburgeren og pizzaen. Det er Caspar Sloth Thomsen, som er ejer af caféen og som lægger navn til den. Han lever selv en aktiv livsstil, og har ønsket at implementere den sunde mad i det aalborgensiske byliv. Det er et perfekt valg til dem, som ikke vil spise en usund takeaway, men som heller ikke gider at spise en slatten leverpostejmad. Ejeren har også taget en kostvejlederuddannelse, så man ved, at man får noget næringsrigt mad, når man spiser på Caspars.  

For Caspars passion er sund mad, hvor man har fokus på de 10 kostråd. Blandt andet varieret mad med frugt og grøntsager, og fuldkorn fremfor hvidt brød. Udover at maden er “clean” her, så er den også inspireret af det asiatiske køkken med nudler og rejer. Så hvad for noget mad kan Caspars byde på? 

Du kan vælge mellem poke bowls, toasts eller müslibarer. Hvis du er til det asiatiske, skal du helt sikkert prøve deres risruller eller noodle bowls. Nudelsalaterne bliver lavet på en bund af babysalat, risnudler, agurk, syltede rødløg, gulerod og koriander. Det lyder som noget af en omgang, men du skal også have toppings med, som fx oksekød og en god hjemmelavet dressing.  

De ultra populære poke bowls serveres selvfølgelig også på Caspars. Deres poke bowls er lavet med en bund af sushiris. Dertil kommer avocado, syltede rødløg, gulerod, agurk, radiser og koriander. Der er alt, hvad man kunne ønske sig, om du så er til kylling eller laks.  

Måske er du mere til en smagfuld toast, som minder mere om et sundt måltid end en tømmermænds toast. Men det er yderst lækkert uanset hvad. En sund café ville heller ikke være en sund café uden sunde drikkevarer, så her kan du få friskpresset juice eller et grøntsags shot for at sparke dagen i gang.  

Hos Caspars får du altså “proper street food”, som de selv kalder det. Her får du ikke alle mulige tilsætningsstoffer og E-numre, men friske råvarer og farverige måltider. Det kan være svært at finde noget, som ikke er helt kaloriefyldt, når man er ude at spise. Men det her er altså en undtagelse. Nyd med god samvittighed deres lækre bowls og risruller til frokost med vennerne.
Adresse

Algade 55
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 31 36 50 51
E-mail: info@caspars.dk


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 21.00


Website

Caspars's website