Casablanca

Casablanca


Café Casablanca er den ældste café i Århus by, og var ikke mindst den første café af sin art i Århus. Casablanca har en fransk brasserie-stil, og er kendt for at have berømte som D-A-D, Thomas Helmig og Sanne Salomonsen på besøg med jævne mellemrum.

Du går ikke sulten fra bords hos Casablanca. Selve maden på Casablanca er om dagen typisk cafémad, og om aftenen tilbydes der lækre retter som pil-selv-rejer og kalvecarpaccio. Om aftenen er det også muligt at smage Casablancas alm. Burger eller en kyllingeburger, som får tænderne til at løbe i vand.
Caféen er smukt beliggende i Latinerkvarteret bag domkirken. Igennem alle årene har caféen haft flittigt besøg af tilfredse kunder. Med sin afslappet atmosfære er Casablanca en café, som skaber de perfekte rammer for et hyggeligt café besøg. Det er uanset, om du er ude med vennerne, i byen, holder fødselsdag eller er til forretningsmiddag. Caféen har et stort stampublikum, og er derfor også kendt som et meget populært samlingssted. Stampublikummet spreder sig over alle aldersgrupper og alle typer af personligheder. Casablanca er kendt for at have kvaliteten i højsædet og servicen i top. Dette gælder både dengang som nu. Der hersker en hel unik stemning hos Café Casablanca, og traditionerne holdes i hævd ved evnen til konstant at forny sig.
Uanset om du er typen der er til vin, øl, drinks eller varme drikke, så er der noget for en hver smag, da Casablanca har et bredt udvalg af alt fra vine og champagner til øl, varmedrikke og smagfulde drinks. På Casablancas dansegulv vil du blive mødt af stemningsfuld og entusiastisk musik, og en masse danseglade gæster. Lounge, pop, feststemt og iørefaldende musik er hovedordene hos Casablancas personlige DJ.
Adresse

Rosensgade 12
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 8613 8222
E-mail: kontakt@casablanca.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09:00 - ca. 23:00
Fredag: 09:00 - 03:00
Lørdag: 08.30 - 03:00
Søn- og helligdage: 08.30 - 16:00


Website

Casablanca's websiteCasablanca
Casablanca
Casablanca
Casablanca