Cafeministeriet

Cafeministeriet


Cafeministeriet er en cafe med et stort udvalg af kaffe og varme drikke, samt et menukort med hovedsageligt dansk mad. De gør alt for, at du vil få den bedste oplevelse, når du vælger at spise hos dem. De går meget op i at lave deres retter fra bunden af, og desuden skal deres råvarer have en høj kvalitet, før de vælger at bruge dem. Deres menukort varierer alt efter, hvilken årstid det er, og derfor vil det skifte min. 2 gange årligt. Til specielle begivenheder som Mortens Aften, jul og nytår har de sammensat nogle helt specielle menuer, og dem kan du følge med i på deres hjemmeside eller på deres Facebook side.

Spis hos Cafeministeriet morgen, middag og aften

Hos Cafeministeriet kan du blive mæt både morgen, middag og aften, og de har udvalgt de allerbedste retter, og det vil du i den grad kunne smage.
Start din dag ud med at spise deres brunch fra 9-14, hvor du kan få bacon, scrambled egg, hønsesalat, ost og meget andet. Herudover kan du bestille mindre morgenmadsretter såsom avocado på ristet rugbrød, økologisk skyr, ostebræt osv.
Til frokost fra 11-17 er der mage retter at vælge mellem. Der er både de klassiske retter som sandwich, bøf og salater, og derudover kan du også få fish ´n´ chips, tomatsupper og andre lækre retter.
Aftenretterne hos Cafeministeriet er meget varierende, og der er alt lige fra steaks og burgers til tapas og risottoer, der gælder fra 17-21, hvoraf du kan afslutte det perfekte måltid af med en lækker dessert.

Er du på farten og ikke har tid til at lave mad, kan du også bestille take away, hvor du kan vælge mellem sandwich, burger, smørrebrød og tapas.

Hold dit selskab hos Cafeministeriet

Står du og skal holde en fødselsdag, julefrokost eller noget lignende, kan du vælge enten at holde det i deres hyggelige café eller få leveret deres mad direkte til dit arrangement. De har allerede på deres hjemmesider givet nogle bud på, hvordan menuerne kunne se ud samt priserne på det, men har du nogle andre ønsker eller justeringer, kan de sagtens klare det. Du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med dit arrangement.

Hos Cafeministeriet er du garanteret en rigtig god smagsoplevelse i hyggelige omgivelser. Book derfor allerede et bord i dag!




Adresse

Møllegade 19
9000 Aalborg


Kontakt info

Tlf.: 9819 4050
Mail: reservation@cafeministeriet.dk


Åbningstider

Mandag-torsdag: 09.00 - 23.00
Fredag-lørdag:     09.00 - 02.00
Søndag:               09.00 - 23.00


Website

Cafeministeriet's website



Cafeministeriet
Cafeministeriet
Cafeministeriet
Cafeministeriet