Cafébiografen

Cafébiografen


Cafébiografen er en hyggelig lille biograf med tilknyttet café, hvor man kan få lækker mad, som man kan nyde både før og efter filmen. Eller hvis man bare gerne vil spise på en hyggelig café, uden biografturen er dette også en mulighed.

Cafébiografen ligger i det absolutte centrum af Odense. Tilbage i 1983 åbnede Café Biografen på Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik, og er i dag Odenses ældste café og biograf. De lysfyldte fabrikslokaler i caféen danner rammerne for den gennemgående hyggelige atmosfære og samværet med familie og venner før og/eller efter, man har set en spændende film i et af de tre biografsale, der viser et udbud af forskellige film. Omgivelserne og indretningen er rettet mod dig, som sætter pris på en gennemført oplevelse.

Café Biografens velassorteret køkken er velkendt for sin gode kvalitet og specielle retter - f.eks. sandwich med gedeost. Men man kan i caféen også få de mere traditionelle caféretter, som f.eks. nachos eller forskellige burgere, som man kan spise imens man nyder en kold sodavand, en kop varm kaffe eller et lækkert glas vin. Der er mulighed for både brunch, store retter, små retter til den lille sult, snacks og søde sager. Så kort sagt tilbyder caféen alt hvad hjertet kan begære, og du vil helt bestemt kunne finde noget på menukortet, der falder i netop din smag. Det er et hyggeligt sted, der er præget af filmens verden, som bestræber sig på at skabe gode oplevelser for dig.
Personalet er altid venlig og imødekommende, og klar til at give dig en god betjening, som du sent kommer til at glemme.

Biografens egne ord

"Vi kan ikke prale med at vi har den største, men til gengæld gør vi lidt extra ud af for- og efterspillet! På disse sider vil vi prøve at holde alle interesserede orienteret om hvad det er vi kan og hvad der sker af spændende arrangementer i vores biograf, i cafeen eller på byens bedste plads lige udenfor døren."

Så hvis du vil have en hyggelig oplevelse i hyggelige omgivelser med rigtig god mad og drikke, om den så er efterfulgt af en biograftur eller ej, er Cafébiografen bestemt et besøg værd.


Studenterrabatter

10,- rabat på alle forestillinger
Adresse

Brandts Passage 39
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 13 16 16


Åbningstider

Mandag10.00-23.00
Tirsdag10.00-23.00
Onsdag10.00-23.00
Torsdag10.00-23.00
Fredag10.00-23.00
Lørdag10.00-23.00
Søndag10.00-22.30
Helligdage11.00-23.00
Køkkenet lukker 21.15 (søn 20.00)


Website

Cafébiografen's websiteCafébiografen