Café Vivaldi - København


Café Vivaldi i København har bl.a. beliggenhed på Axeltorv 1 i Indre By. Vivaldi blev grundlagt helt tilbage i 1999, og cafékæden har i dag en række andre caféer fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland. Hvis du kigger på caféer i København, kan Cafe Vivaldi absolut være et af de steder, du kigger lidt nærmere på. Her er der god mad til fornuftige priser. I caféen er der lagt vægt på, at der skal være en god atmosfære, hvorfor du også vil blive mødt med et smil, når du besøger Café Vivaldi. 

Caféen er indrettet med fokus på, at der skal være en hyggelig atmosfære, hvor du virkelig kan føle dig velkommen og hjemme. Der er lagt vægt på at lyse og hyggelige omgivelser, skal skabe rammerne for et dejligt cafébesøg, og det er oplagt at besøge caféen på Axeltorv 1, hvis du alligevel er på shoppingtur i Indre By.

I det store menukort, som Café Vivaldi har, finder du et bredt udvalg af smagfuld mad og lækre drikkevarer. Deres menukort indeholder blandt andet burgers, der serveres med sprøde fritter, sandwiches, forskellige salater, brunch, steaks samt cocktails. Så hvad end du ønsker at få en lækker brunch, eller du mere er til en lækker bøf med et glas vin til, så har du mulighed for dette på Café Vivaldi. Næsten alle kan finde noget på menukortet, der vil falde i deres smag.

Ønsker du noget sødt til ganen, som du kan nyde til eftermiddagskaffen eller som afbræk fra shoppingturen, så har Vivaldi et stort udvalg lækre kager, du kan vælge mellem. Hos Café Vivaldi har du rig mulighed for at føle dig hjemme og spise et stykke kage samt drikke en kop kaffe. Besøger du Café Vivaldi om aftenen, kan caféen også skabe rammerne for, at du sammen med dine studiekammerater kan få en lækker cocktail, øl eller et godt glas vin, som I kan nyde, inden turen går videre i byen.

Ønsker du at nyde en brunch buffet med vennerne eller veninderne til en god pris, så er dette muligt at få Café Vivaldi i weekenderne. Der kan du nemlig finde stor brunch buffet, som serveres lørdag og søndag indtil kl 13.00, hvor du kan spise så meget, som du har lyst til. Denne buffet indeholder både lækkert brød, dejlige oste samt en masse forskellige skønne toppings. Ønsker du i stedet at få serveret din brunch på en tallerken, så kan du få Vivaldis luksus brunch, som serveres mandag til fredag indtil kl 12.00. Denne tallerken indeholder næsten alt, hvad hjertet kan begære. Her får du nemlig både skyr, bær, mysli, pølser, bacon, scramble eggs, forskellig pålæg og oste, pandekage med marmelade og ahornsirup, rugbrød samt brød og smør. Derudover kan du vælge mellem juice eller stempelkaffe, så der er helt sikkert noget til enhver smag her. Du går bestemt ikke sulten derfra! 

Café Vivaldi har deres egen Club Vivaldi, hvor du kan få bonus, hver gang du besøger dem. Denne bonus betyder, at du får point, som du kan bruge i deres pointshop. Disse point kan blandt andet bruges til gavekort, gaver eller diverse udvalgte varer på deres menukort. Udover dette får du også aktuelle tilbud sendt til din smartphone, så du altid er opdateret på seneste nyt fra Café Vivaldi.

Hvis du er på jagt efter en café, hvor der er noget for enhver smag til fornuftige priser, så er Café Vivaldi bestemt et sted, du bør have i dine overvejelser. Her er der en hyggelig atmosfære og et stort menukort! Det er et oplagt sted at nyde en god portion frokost eller kop kaffe med din studieveninde.
Adresse

Axeltorv 1, 1609 København V (se hjemmeside for andre andresser)


Kontakt info

Telefon: 33 33 81 00


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 - 22.00
Torsdag: 10.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 03.00
Søndag: 10.00 - 22.00


Website

Café Vivaldi - København's website