Café Vi.2

Café Vi.2


Søger du et sted i Aalborg, hvor du kan få traditionelle danske retter på en dejlig café? Så er Café Vi.2 måske noget for netop dig! Her finder du nemlig et stort spisested med en del traditionelle danske retter. Hvis du både søger en stemningsfuld café, en god atmosfære og noget godt mad, så skal du helt sikkert besøge Café Vi.2 i Aalborg på adressen CW Obels Plads 2. Her garanterer de, at du på deres centrale beliggelse vil opleve hygge.

Hvad end du søger et sted, som du kan besøge til sommer eller til vinter, så er Café Vi.2 oplagt til alle årstider, da de både har mulighed for at sidde inde eller ude. Om sommeren er det ekstra hyggeligt at sidde udenfor i det gode vejr og nyde noget dejligt mad i disse hyggelige omgivelser i centrum af Aalborg.

Kigger du på deres menukort, er du sikker på, at du finder noget, der falder i din smag. Hos Café Vi.2 finder du både de mere traditionelle retter og nogle mere moderne retter. De har blandt andet et udvalg af morgenmad, hvor du kan vælge mellem deres brunch med traditionelle brunch retter, såsom scrambled eggs, græsk yoghurt, hønsesalat og andet lækkert. Derudover kan du vælge billigere retter, så hvis du ønsker en billig morgenmad, kan du få dette her. Du kan eksempelvis få æg og bacon, smoothie bowls eller en såkaldt “build-a-breakfast” hvor du på denne måde kan vælge, hvad du har lyst til. Du kan derfor personliggøre din morgenmad og spise efter både din sult og din pengepung. Udover deres morgenmenu finder du både lækre sandwiches, saftige burgere, sprøde salater, det blandede køkken retter, lette retter, snacks og diverse desserter. Der er derfor et stort udvalg, og hvad end du har brug for et større måltid eller en mindre snacks, så kan du helt sikkert finde noget her, som falder i din smag. 

Hvis du mangler et sted, hvor du kan sidde i centrum af byen og nyde en god kaffe og noget lækkert kage, så er Café Vi.2 helt sikkert også det oplagte sted for dette. Med den centrale placering er det nemt at komme et smut her forbi. På deres menukort finder du et lækkert udvalg af kager og desserter, som både indeholder flødeboller, drømmekage, æblekage og pandekager med is.

Café Vi.2 har også et stort udvalg, hvad end du er til kolde, varme eller alkoholholdige drikke. På deres menu finder du både friskpresset juice, smoothies, læskedrikke, øl, vin, bobler, rom, whiskey, cognac, bitter, snaps, kaffe, te, chokolade, iskaffe, kaffe med spiritus, gin & tonic samt cocktails. Det vil altså sige at de har alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til drikkevare. Hvad end du blot skal ud og have en kop kaffe med studiegruppen, have en fyraftensøl med arbejdet eller ønsker at nyde en lækker cocktail med veninderne, så er dette muligt hos Café Vi.2. 

Hvis du i stedet ønsker at nyde maden fra caféen hjemme hos dig selv, er dette også muligt. Du kan nemlig få maden fra Café Vi.2 som takeaway, hvilket vil sige, at du kan nyde deres lækre retter hjemme ved dig selv. Caféen samarbejder med appen Waiteer, som er med til at forbedre deres service for deres kunder. Denne er app er en takeaway platform, som leverer maden direkte til hoveddøren eller sørger for at maden er klar til afhentning, når du bestiller det. Det vil sige, hvis du slet ikke har lyst til at forlade dit hjem, kan du ved hjælp af appen bestille maden fra Café Vi.2 og få det leveret direkte til døren. Så bliver det vist ikke nemmere at få god cafémad! 

Hvad end du ønsker at besøge caféen på deres centrale placering eller du blot ønsker at få leveret maden hjem, så er vi sikker på, at du finder noget hos Café Vi.2, der falder i din smag.
Adresse

CW Obels Plads 2
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 10 25 23
Email: kontakt@cafevi2.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 10:00 - 23:00
Torsdag: 10:00 - 24:00
Fredag - Lørdag: 10:00 - 01:00
Søndag: 10:00 - 22:00


Website

Café Vi.2's websiteCafé Vi.2